Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hoppning med Ellen Hedman och Hanna Gunnarsson

Torsdagar ojämna veckor – Ellen Hedman och Hanna Gunnarsson
Ellen Hedman och Hanna Gunnarsson håller hoppträningar för medlemmar med ponny eller häst. Hanna har de första två grupperna med ekipage som är  i början av sin hoppkarriär. 

Terminen delas upp i två perioder, bekräftad anmälan gäller för första perioden, d.v.s. cirka fem hopptillfällen. Träningarna pågår i ca 45 minuter och kostar 200:- per gång att betalas enligt separat instruktion. Förutom kursavgift ska de som deltar i våra kurser betala en avgift för att använda vår anläggning, ifall ekipage inte har ridhuskort och inte bor på anläggningen. Avgiften betalas i förskott i samband med kursstart. Vi hjälps åt att bygga och riva bana.


Anmälan görs till uk@torns.org


Om Ellen Hedman
Ellen Hedman driver en hästverksamhet utanför Sjöbo där huvudinriktningen är att ta fram och utveckla tävlingshästar i hoppning. Ellen Hedman har erfarenhet från hästvärldens alla olika hörn där hon arbetat både med både trav, galopp och ridhästar och därav fått en bredare syn av hur man tränar en häst. Själv har hon ridit sen barnsben och tävlat upp till svår hoppning på flertalet hästar. Idag har hon drygt 20 hästar på gården där hälften är hennes egna och hälften rider och tävlar hon åt olika uppfödare/ägare. Hopptränare har hon varit regelbundet sen 12 år tillbaka och hopppas hela tiden kunna dela med sig av sin kunskap och egen erfarenhet i sadeln till sina ambitiösa elever. Hennes måtto är att en glad ryttare och en glad häst gör alltid sitt allra bästa!


Om Hanna Gunnarsson
Hanna har sysslat med hästar nästan hela livet varav den största delen hållit till på Torns. Hon tävlar på 120-nivå och är en driven tjej som brinner för att utveckla både sin egen och sina elevers ridning. Hanna vill alltid att både ryttare och häst ska känna sig glada och positiva för att kunna göra ett så bra ridpass som möjligt, var gång man sitter i i sadeln.

 
Våra sponsorer