Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Anmälan träning för Hanna eller Aminda

Anmälan till Hannas och Amindas träningar sker inför terminsstart. 

Anmäl via detta formulär: >>ANMÄLAN HOPPTRÄNING VT20


Ibland kan det komma återbud eller ströplatser. Maila uk@torns.org vid intresse för att vara med och hoppa in

Hoppning för Hanna Gunnarsson

Torsdagar ojämna veckor – Hanna Gunnarsson
Hanna Gunnarsson håller hoppträningar för medlemmar med ponny eller häst. De första två grupperna är med ekipage som är  i början av sin hoppkarriär. 

Terminen delas upp i två perioder, bekräftad anmälan gäller för första perioden, d.v.s. cirka fem hopptillfällen. Träningarna pågår i ca 45 minuter och kostar 200:- per gång att betalas enligt separat instruktion. Förutom kursavgift ska de som deltar i våra kurser betala en avgift för att använda vår anläggning, ifall ekipage inte har ridhuskort och inte bor på anläggningen. Avgiften betalas i förskott i samband med kursstart. Vi hjälps åt att bygga och riva bana.


Om Hanna Gunnarsson
Hanna har sysslat med hästar nästan hela livet varav den största delen hållit till på Torns. Hon tävlar på 120-nivå och är en driven tjej som brinner för att utveckla både sin egen och sina elevers ridning. Hanna vill alltid att både ryttare och häst ska känna sig glada och positiva för att kunna göra ett så bra ridpass som möjligt, var gång man sitter i sadeln.

Hoppning för Aminda Ingulfsson

Torsdagar ojämna veckor – Aminda Ingulfsson

Hoppträningar för medlemmar med ponny eller häst som tävlar


Terminen delas upp i två perioder, bekräftad anmälan är bindande per period, d.v.s. cirka fem hopptillfällen med 4-5 ekipage per grupp. Träningarna pågår i ca en timme och kostar 250:- per gång att betalas i förskott i samband med kursstart enligt separat instruktion. Förutom kursavgift ska de som deltar i våra kurser betala en avgift för att använda vår anläggning, ifall ekipage inte har ridhuskort och inte bor på anläggningen.


 Om Aminda Ingulfsson

Utbildad C-tränare i hoppning, dressyr och fälttävlan och har gått beridarprogrammet på Flyinge med fördjupningsgren fälttävlan. Har själv tävlat CIC*** fälttävlan, 135 hoppning och Intermediaire I dressyr på hästar hon själv har utbildat. Är utbildad civilingenjör teknisk matematik och jobbar deltid som forskningsassistent på SLU. Är även aktiv som arrangör av tävlingar hos Flyinge Ryttarförening och sitter med i Skånes Ridsportsförbunds fälttävlanskommitté. 

 
 
Platinasponsor
Guldsponsorer
 
PENGAR TILL TORNS NÄR DU HANDLAR VIA SPONSORHUSET