Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ledig stallplats i ponnystallet
2018-12-14 16:43

I vårt mysiga stall i norra Lund finns just nu stallplats för 1 eller 2 nya hästar/ponnyer med deltidsridskoleplats.


Hästarna deltar i vår ponnyridskola 2-3 ggr/v då hästägaren får en ”hästfri dag”. I utbyte mot att man lånar ut sin häst till ridskolan får man väsentligt billigare hyra. I hyran på 1100 till 1600 kr/mån ingår allt foder, strö, fullservice de dagar hästen deltar i ridskola, och skötsel vardagar övriga dagar. I hyran ingår också träning i dressyr 1 gång/vecka till hästens ryttare.
Eftersom hästen ska delta i ridskolan behöver det förstås vara en vänlig och bra grundutbildad häst som har förutsättningar att gilla ridskolelivet.


Vi inriktar oss på att vara ett barn- och ungdomsstall varför vi i första hand söker yngre hästägare, men vi har även vuxna ryttare i stallet. Vi brinner för att utbilda och fostra unga ryttare i hästkunskap och ridning och vi har många mycket duktiga ponnyekipage på tävlingsbanorna! Vi jobbar också aktivt hela tiden för att bibehålla en vänlig, hjälpsam och positiv stämning i stallet och i ridskolan!

Vid intresse titta gärna in under fliken Stallplats, eller om du har frågor kontakta ridskolechef Hanna Ericsson via mail: ridskolan@torns.org


Kom gärna och hälsa på!

 
Våra sponsorer