Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Hoppa Vidare
Ann-Sofie Oscarsson Hellsing
Nu i höst har Torns RF sökt och fått beviljat Idrottsmedel inom ryttarutveckling nivå 1 för att delvis subventionera en satsning på unga vuxna tornsmedlemmar som hoppar på nivå cirka LB/1.10, vilket vi är jätteglada för! 

Projektet fokuserar på banhoppning där man dels lär sig mer om att bygga banor för att kanske i framtiden vilja utbilda sig vidare till banbyggare, dels får möjlighet att träna banhoppning, i mindre grupp, hemma på Torns. 

Hoppträning i grupp blir den 11 november 17.30-20.00 för Ann-Sofie Oscarsson Hellsing (A-tränare i hoppning samt meriterad tävlingsryttare), begränsat antal platser, 2 grupper á ca tre personer, ffa storhäst. 

Banbyggarpasset med Maria Alfredsson, A-banbyggare, om hur hon bygger bana är öppet för alla intresserade och är söndagen den 3 november kl. 16.00 i cafeterian.  

> Är du i åldern ca 18-26 år?
> Hoppar du på nivå LB/1.10 eller mer?
> Är du intresserad av att lära mer om banbyggnad?
> Är du intresserad av att vara med på hoppträningen den 11 november?

Anmäl ditt intresse här: Intresseanmälan Hoppa Vidare
Träning på Torns

Torns RF anordnar dressyr- och hoppträning på schemalagd tid under terminerna, i olika nivåer. Därutöver försöker vi även arrangera andra spännande utbildningstillfällen och kurser, som t.ex. för att ta Grönt kort. Mer detaljerad information om olika kurser finner du under underrubrikerna ovan. Info dyker också upp under Nyheter efterhand som det är aktuellt. Håll utkik!


De som deltar i våra kurser ska förutom kursavgift även betala för att använda vår anläggning. Avgiften betalas i förskott i samband med kursstart. Gäller endast ekipage utan ridhuskort som inte bor på anläggningen.


För kontakt beträffande allt som rör utbildning, t ex förslag till egen kurs, är du välkommen att kontakta Utbildningskommittéen via mail till uk@torns.org!


Har du något du önskar få publicerat på webben är du välkommen att höra av dig till webmaster – web.torns@gmail.com!


 
Platinasponsor
Guldsponsorer
 
PENGAR TILL TORNS NÄR DU HANDLAR VIA SPONSORHUSET