Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Öppen bana 4-5 april


Varmt välkomna till Torns Ryttarförening den 4-5 april för att träna på bortaplan på våra fina tävlingshinder!
Den öppna banan hålls på flis/sandunderlag i vårt stora ridhus med måtten 25x65.

Banan kommer att vara öppen mellan 08.00-18.00 och varje bokning är 30 minuter inne på banan. Möjlighet till framridning finns i omgivningarna samt i paddocken utomhus, även den med flis/sandunderlag. Observera att övriga ridhus på anläggningen inte är tillgängliga för ridning under dagen för deltagare vid öppen bana. 


Önskar du anmäla flera ekipage i samma sällskap går detta bra. Max antal ekipage på banan för en bokning/ett sällskap är 3 stycken.

Med samma sällskap menas ekipage som anmäler sig tillsammans som grupp och som tillhör samma hushåll/stall. 

(Vi lägger inte ihop olika bokningar på samma tid, utan ekipagen skall anmälas tillsammans - allt för att hindra onödig smittspridning av Covid-19)


Följande priser gäller;

·       Medlem i Torns Ryttarförening: 150 kronor

·       Övriga ekipage: 200 kronor. Tilläggsekipage 150kr/st. 

 

Anmälan sker via sms till 076-7959895. I anmälan anger du ryttarens/ryttarnas namn, hästens namn samt vilken tid du önskar boka. Efter bekräftelse att tiden är ledig sker betalning via swish till samma nummer (076-7959895). Märk din betalning med ”öppen bana” och hästens namn. Bokningen är klar när du översänder en screenshot på genomförd betalning.

Som deltagare ansvarar man själv för höjning och sänkning av hinder, inga funktionärer från Torns kommer alltså vara på plats. Var även noga med att plocka upp hästbajs efter dig och se till att banan är i samma skick när du lämnar som när du kom. Mockningsredskap finns i läktarhörnen i ridhuset. Observera att banan inte får flyttas om. Skulle du behöva länga/korta några avstånd, ska dessa återställas innan du lämnar banan.

Parkering sker längs med ridhusväggen vid det stora ridhuset vid infarten.

 

På grund av rådande omständigheter med Covid-19 ser vi gärna att besökande ekipage är extra noggranna med hygien och håller avstånd till andra besökare på anläggningen. Observera att detta endast är ett öppet träningstillfälle och enbart ryttarens egen olycksfallsförsäkring gäller. Som vanligt gäller hästägarförsäkran när en häst besöker en annan anläggning. Se till att din häst är vaccinerad och fullt frisk!


Toaletter finns tyvärr ej att tillgå!

 

Skulle du få något förhinder, meddela detta via sms senast dagen innan. Ej avbokad tid debiteras.
Har du några frågor, tveka inte att höra av dig till Anja på 076-7959895 eller via mail till anjasiostedt@gmail.com.

Välkomna! 

 
 
 
Platinasponsor
Guldsponsorer
 
PENGAR TILL TORNS NÄR DU HANDLAR VIA SPONSORHUSET