Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Hoppträning HT 2020

Anmälningsdags för hoppträning höstterminen 2020!


Vill du träna hoppning på Torns i höst? Sista anmälningsdag 10 augusti. 

Anmäl dig här: >> Formulär Anmälan Hoppträning HT20

Höstterminen startar torsdagen den 20 augusti och pågår till och med torsdagen den 18 december med uppehåll vecka 44.


De tränare som håller i träningarna hösten 2020 är Chanette Bellander (jämna veckor) och Caroline Bore (ojämna veckor) samt Hanna Gunnarsson (tidig grupp varannan vecka). Läs mer om våra tränare nedan. 


Terminen består av 8 hopptillfällen om man hoppar jämna veckor (2 000:-) och 9 hopptillfällen om man hoppar ojämna veckor (2 250:-). För dig som inte står på anläggningen eller har anläggningskort tillkommer 50:- per gång i träningsavgift.

Vi turas om att bygga/riva bana och bokar pass i ett google drive-dokument.

Vid funderingar, kontakta uk@torns.org

Hanna Gunnarsson
Torsdagar jämn vecka 

Om Hanna Gunnarsson
Hanna har sysslat med hästar nästan hela livet och varav den största delen hållit till på Torns. Hon tävlar på 120-nivå och är en driven tjej som brinner för att utveckla både sin egen och sina elevers ridning. Hanna vill alltid att både ryttare och häst ska känna sig glada och positiva för att kunna göra ett så bra ridpass som möjligt, var gång man sitter i sadeln.

Caroline Bore

Torsdagar ojämna veckor


Caroline är ridlärare utbildad på Hippologprogrammet. Hon har arbetat hos hoppryttare som Jessica Kürten i Tyskland, Henrik Lannér, Otto Becker i Tyskland,  Alexandra Thornton i Holland och för dressyrstall som Hof Giesselmann i Tyskland.  Hon är också egenföretagare och har en tävlingskarriär i både hoppning (140) och dressyr (Intermediere). Caroline brinner för god hästhållning och utbildning och ser fram emot att träffa nya hästar och elever att utvecklas tillsammans med!

För mer information, se https://www.cbhastochryttarutveckling.se/ eller FB-sidan CB Häst och Ryttarutveckling.    

Chanette Bellander

Torsdagar jämna veckor


Om Chanette Bellander
Chanette Bellander har ridit upp t.o.m. 1.30-1.35 i hoppning samt lite dressyr. Utbildad C-tränare sedan 12 år och har varit tränare i 15 år. Har coachat många ryttare upp t.o.m. 1.50 samt till EM, bland annat döttrarna Eleonor och Amanda Bellander. Chanette Bellander har varit lagledare för många lag från div II – elit och gillar att coacha på alla nivåer. Hon arbetar till vardags som mellanstadielärare och har arbetat med barn i hela sitt liv. Chanette Bellander bor på en hästgård utanför Helsingborg tillsammans med sin familj, som föder upp hästar samt har tävlingshästar på olika nivåer.


 
Platinasponsor
Guldsponsorer
 
PENGAR TILL TORNS NÄR DU HANDLAR VIA SPONSORHUSET