Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Anmälan träning för Chanette
Anmälan till Chanettes träningar sker inför terminsstart.
Anmäl via detta formulär: >>ANMÄLAN HOPPTRÄNING VT20

Ibland kan det komma återbud eller ströplatser. Maila uk@torns.org vid intresse för att vara med och hoppa in.

Hoppning Chanette Bellander
Chanette Bellander håller hoppträningar i stora ridhuset eller paddocken på Torns på torsdagar jämna veckor för medlemmar med ponny eller häst. Tre grupper bestående av 5-6 ekipage/grupp. Anmälan gäller hela terminen. Ekipage som deltagit tidigare har förtur. 


Träningarna pågår en timme och kostar 200:- per gång att betalas enligt separat instruktion. Förutom kursavgift ska de som deltar i våra kurser betala en avgift för att använda vår anläggning. Avgiften betalas i förskott i samband med kursstart. Gäller endast ekipage utan ridhuskort som inte bor på anläggningen. Vi turas om att bygga och riva banan.


Om Chanette Bellander
Chanette Bellander har ridit upp t.o.m. 1.30-1.35 i hoppning samt lite dressyr. Utbildad C-tränare sedan 12 år och har varit tränare i 15 år. Har coachat många ryttare upp t.o.m. 1.50 samt till EM, bland annat döttrarna Eleonor och Amanda Bellander. Chanette Bellander har varit lagledare för många lag från div II – elit och gillar att coacha på alla nivåer. Hon arbetar till vardags som mellanstadielärare och har arbetat med barn i hela sitt liv. Chanette Bellander bor på en hästgård utanför Helsingborg tillsammans med sin familj, som föder upp hästar samt har tävlingshästar på olika nivåer.


 
Platinasponsor
Guldsponsorer
 
PENGAR TILL TORNS NÄR DU HANDLAR VIA SPONSORHUSET