Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

TRU - Torns Ryttarförenings Ungdomssektion

Alla ungdomar mellan åldrarna 12- 26 är automatiskt medlemmar i Torns Ryttarförenings Ungdomssektion (TRU). 

Det är dock de som sitter i TRUs styrelse som ansvarar för att de uppgifter TRU har blir gjorda. 


TRU har som viktigaste uppdrag att se till att det finns en stark gemenskap mellan ungdomarna på klubben, oavsett om man är privatryttare, ridskoleelev eller fodervärd. 


Vi håller i olika aktiviteter, som t.ex. övernattning på Torns, eller den mycket populära KM (Klubbmästerskap) och MM (Minimästerskap), som hålls på hösten.

Ungdomssektionens styrelse 2020
Ordförande: Bianca Alm, BA
Vice ordförande: Ida Sjöstedt, IS
Sekreterare: Anna Eriksson, AE
Ekonomiansvarig: Ida Jacobsson, IJ
Ledamot: Elvira Book, EB
Ledamot: Victor Ståhl, VS
Ledamot: Sofia Linde, SL
Vilka är vi?
Bianca Alm gick med i styrelsen 2019 och har varit på torns sedan 2014. Bianca är född 2005. Hon har ridit i ca 10 år och är ägare till Charlotte Af Ollerup (Lotte). Tillsammans har de tävlat upp till LA dressyr.

Ida Sjöstedt gick med i TRU 2017. Ida föddes 2003 och började i ridskolan på Torns 2008. Sedan 2015 har hon hästen Loftus, som innan stod på anläggningen. Idag står Loftus i Stångby men Ida och Loftus är nere på Torns ganska ofta.

Anna Eriksson gick med i styrelsen 2016. Anna går i årskurs 2 på Polhem Lund och började rida på våren på torns 2012. Anna har varit fodervärd åt 2 olika ponnys men har sedan i maj 2017 egen häst, D-ponny Stackarps Marwin eller Mulle som han också kallas som står nu på Axelgård. Mulle är en snäll och välutbildad ponny som tycker om både hoppning, dressyr och rida ut. Anna tycker mest om dressyr som hon tränar och tävlar Mulle regelbundet. Anna älskar att vara i stallet med hästarna och hjälper gärna till om någon frågar.

Ida Jacobson gick med i styrelsen 2016. Hon är 16 år och har ridit i på Torns RF i nio år. Just nu har hon D-ponnyn Tara Finn som är en glad 9-åring som gillar både hoppning och dressyr.

Elvira Book Åsberg
gick med i styrelsen 2020. Hon är 14 år och går i 7an på lerbäckskolan. Nyligen har hon fått hem sin nya ponny  Iskierka ”Iska” som är en positiv, glad, hoppglad tävlingsponny men tidigare hade hon Darcys Nenaghe Twelve ”Doris” och Fizzy. När Elvira inte är i stallet så är hon förmodligen med kompisar eller spelar basket.

Victor Ståhl gick med i styrelsen 2020. Victor är 13 år och har ridit på Torns RF sedan 2014. Han har en 9årig ponny som heter Freddy. Victor och Freddy tycker om att hoppa rida ut oavsett väder. Freddy är en väldigt social ponny som älskar allt som går att äta eller tugga på.

Sofia Linde är ny i styrelsen för 2020. Hon fyller 15 år till hösten. Hon har tidigare varit fodervärd och är nu nybliven hästägare då familjen köpte under våren köpte en D-ponny som heter Polly.
 
Platinasponsor
Guldsponsorer
 
PENGAR TILL TORNS NÄR DU HANDLAR VIA SPONSORHUSET