Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
TRU
Torns Ryttarförenings Ungdomssektion b

Alla ungdomar mellan åldrarna 12- 26 är medlemmar i Torns Ryttarförenings Ungdomssektion (TRU), men det är bara de som sitter i styrelsen som ansvarar för att de uppgifter TRU har blir gjorda. TRU har som viktigaste uppdrag att se till att det finns en stark gemenskap mellan ungdomarna på klubben, oavsett om man är privatryttare, ridskoleelev eller fodervärd. Vi håller i olika aktiviteter, som t.ex. övernattning på Torns, eller den mycket populära KM (Klubbmästerskap) och MM (Minimästerskap), som hålls på hösten. 


Medlemmar i styrelsen 2018: 

Ida Sjöstedt – ordförande
Ida Jacobson – vice ordförande
Anna Rosenblad – kassör   
Anna Eriksson – sekreterare
Hedda Borgstrand – ledamot 
Alma Tylöskog – suppleant
Ada Lindbom – suppleant
Hanna Horvat Dykes – suppleant 
Maja Rauer – suppleant 


Ida Sjöstedt gick med i styrelsen år 2017. Ida är16 år och går i 9:an på Lunds Montessorigrundskola. Hon började i ridskolan på Torns när hon var 8 år. Just nu har hon en 20-årig D-ponny som heter Loftus. Loftus tycker att hoppning är roligast, även om mat nog är det viktigaste i hans liv.  Loftus är en väldigt snäll häst som aldrig gör något dumt.


Ida Jacobsson gick med i styrelsen 2016. Hon är 16 år och har ridit i på Torns RF i 8 år. Just nu har hon D-ponnyn Tara Finn som är en glad 8-åring som gillar både hoppning och dressyr.


Anna Rosenblad gick med i styrelsen 2016. Hon började som nybörjare på Torns sommaren 2012 och har ridit där sedan dess. Anna har genom åren varit medryttare på många olika hästar, men nu har hon köpt D-ponnyn Amo’r. Amo’r är en pigg och glad tjej på 9 år som älskar hoppning och fälttävlan. När Anna inte är i stallet går hon i skolan och hänger med kompisar.


 Anna Eriksson gick med i styrelsen 2016. Anna är 16 år och går på gymnasiet. Anna började rida på torns 2012 och har sedan i maj 2017 sina egen häst, D-ponnyn Stackarps Marwin eller Mulle som han också kallas. Mulle är en snäll och välutbildad kille som tycker om både dressyr, hoppning och att rida ut. Anna tycker mest om dressyr som hon och Mulle tränar regelbundet. Tidigare har hon varit fodervärd åt två olika ponnys. Anna älskar att vara i stallet och med alla hästarna och hjälper gärna till om någon frågar. När Anna inte är i stallet är hon med kompisar, sin hund eller pluggar.


Hedvig Borgstrand gick med i styrelsen 2016 och har varit torning i 7 år. Hedvig är 15 år och går i 9:an på Fäladsgården. När hon inte är i stallet spelar hon musik eller är med kompisar. Hedwig har efter att varit fodervärd på olika hästar nu sin lilla storhäst Slaney Miss Cruiser, även kallad Laney.


Alma Tylöskog är 14 år gammal och har sin 20-åriga D-ponny Little Robin. Robban som han också kallas gillar både hoppning och dressyr, men kan bli stark i hoppningen när han tycker det är roligt!


Ada Lindbom är 13 år och har haft sin ponny Pricken sedan februari 2017. Tidigare var hon fodervärd på Granit. Båda två älskar att galoppera snabbt och att hoppa. Pricken och Ada ingår sedan hösten 2017 i Torns hopplag.

 
Våra sponsorer