Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

TRU
Torns Ryttarförenings Ungdomssektion 

Alla ungdomar mellan åldrarna 12- 26 är medlemmar i Torns Ryttarförenings Ungdomssektion (TRU), men det är bara de som sitter i styrelsen som ansvarar för att de uppgifter TRU har blir gjorda. TRU har som viktigaste uppdrag att se till att det finns en stark gemenskap mellan ungdomarna på klubben, oavsett om man är privatryttare, ridskoleelev eller fodervärd. Vi håller i olika aktiviteter, som t.ex. övernattning på Torns, eller den mycket populära KM (Klubbmästerskap) och MM (Minimästerskap), som hålls på hösten. 


Medlemmar i styrelsen 2019: 

Ida Jacobson, ordförande

Alma Tylöskog, vice ordförande

Hedvig Borgstrand, ekonomiansvarig

Ida Sjöstedt, ombud till distrikt ungdomssektionen

Anna Eriksson, sekreterare

Bianca Alm, ledamot

Emilia Öresjö, ledamot

Anna Risell, ledamot

Ada Lindbom, ledamot

Doris Eklund, ledamot

Malva Sellers, ledamot 


Ida Sjöstedt gick med i styrelsen år 2017. Ida är16 år och går i 9:an på Lunds Montessorigrundskola. Hon började i ridskolan på Torns när hon var 8 år. Just nu har hon en 20-årig D-ponny som heter Loftus. Loftus tycker att hoppning är roligast, även om mat nog är det viktigaste i hans liv.  Loftus är en väldigt snäll häst som aldrig gör något dumt.


Ida Jacobsson gick med i styrelsen 2016. Hon är 16 år och har ridit i på Torns RF i 8 år. Just nu har hon D-ponnyn Tara Finn som är en glad 8-åring som gillar både hoppning och dressyr.


 Anna Eriksson gick med i styrelsen 2016. Anna är 16 år och går på gymnasiet. Anna började rida på torns 2012 och har sedan i maj 2017 sina egen häst, D-ponnyn Stackarps Marwin eller Mulle som han också kallas. Mulle är en snäll och välutbildad kille som tycker om både dressyr, hoppning och att rida ut. Anna tycker mest om dressyr som hon och Mulle tränar regelbundet. Tidigare har hon varit fodervärd åt två olika ponnys. Anna älskar att vara i stallet och med alla hästarna och hjälper gärna till om någon frågar. När Anna inte är i stallet är hon med kompisar, sin hund eller pluggar.


Hedvig Borgstrand gick med i styrelsen 2016 och har varit torning i 7 år. Hedvig är 15 år och går i 9:an på Fäladsgården. När hon inte är i stallet spelar hon musik eller är med kompisar. Hedwig har efter att varit fodervärd på olika hästar nu sin lilla storhäst Slaney Miss Cruiser, även kallad Laney.


Alma Tylöskog är 14 år gammal och har sin 20-åriga D-ponny Little Robin. Robban som han också kallas gillar både hoppning och dressyr, men kan bli stark i hoppningen när han tycker det är roligt!


Ada Lindbom är 13 år och har haft sin ponny Pricken sedan februari 2017. Tidigare var hon fodervärd på Granit. Båda två älskar att galoppera snabbt och att hoppa. Pricken och Ada ingår sedan hösten 2017 i Torns hopplag.


Malva Sellers är 15 år gammal och går i 8:an på Fäladsgården i Lund. Hon har sedan juni 2018 sin D-ponny Lakeside Ted, eller Teddy som han kallas. Teddy är väldigt vänlig och extremt matglad. Tillsammans tävlar de både dressyr och hoppning.


Bianca Alm gick med i styrelsen 2019. Hon är 13 år och går i 7:an på Gunnesboskolan. Hon har ridit i 10 år och 5 år av dem på torns ridskola. Charlotte af Ollerup (Lotte)är Biancas 14 åriga D-ponny. Tillsammans tävlar de mest dressyr men lite hoppning.


Anna Risell är en av Torns och TRUs nyaste medlemmar och flyttade till anläggningen så sent som i januari 2019 med sin häst Graceful Garbo, eller Garbo som hon kallas till vardags. Med sina 22 år är Anna styrelsens ”gamling”. Oftast hittar man Anna på hästryggen, men de gånger hon inte är i stallet är hon antingen vid skolbänken, på jobbet eller framför en bra film i soffan.
Garbo är en 12 årig varmblodstravare som på senare år blivit omskolad till ridhäst. Numera trivs hon med livet som ridskolehäst och älskar hoppning, fart & fläkt och päron.


Emilia Öresjö fyller 13 år i år och är ny i styrelsen sedan 2019. Hästar har funnits i hennes liv sedan hon föddes, men hon fick D-ponnyn Spartacus ”Sparrisen” först 2018. Tillsammans tävlar de hoppning men tycker att dressyr är roligt det med. Sparrisen flyttade in på Torns i augusti 2018.


Doris Eklund gick med i styrelsen 2019. Hon är 13 år och är med i dressyrlaget men hennes d-ponny Toftgaards Nice Device ”Niller” älskar att hoppa också. Hon har haft Niller sedan januari 2018. Hon har ridit på torns i ca 6 år och innan hon skaffade Niller var hon fodervärd åt två olika ponnyer från torns.

 
Platinasponsor
Guldsponsorer
 
PENGAR TILL TORNS NÄR DU HANDLAR VIA SPONSORHUSET