Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hanna Ericsson

Ridskolechef

Jag har jobbat på Torns RF sedan 2006. Som yngre gick jag på ridgymnasium, sedan läste jag till ridlärare 1999. På senare år har jag också utbildat mig till landskapsarkitekt, men ridskolan är så rolig att jobba med, så jag har inte kommit så långt med arkitektyrket!
Jag har jobbat med hästar i hela mitt liv, bland annat på andra ridskolor, med utbildning av unghästar och på stuterier och försäljningsstall. Numera rider jag själv mest som hobby. Jag tycker också att det är väldigt roligt med körning! Hemma i stallet har jag ”Berit”, född 2009, 1-åringen Ripley (som är föl till Nikita, som stod på Torns för några år sedan), samt shettisen Spirit!
Det bästa med att jobba på ridskola är att man får träffa så mycket trevliga människor med samma intresse som en själv, och att man får pyssla med det man tycker är roligast i världen, hästar!


Kontakt Hanna Ericsson:  0706-19 83 25, ridskolan@torns.org


Rebecka Zaar
Instruktör och stallpersonal
Jag har jobbat på Torns sedan våren 2012. Jag red själv på Torns ridskola när jag var liten, som utvecklades till att jag blev fodervärd på en av Torns ponnyer. Senare blev det en egen häst.  Jag tycker att hoppning är roligast! Förutom hoppning så är barbacka en stor favorit. Jag har ridit och rider en del unghästar. Jag har gått på Helsingborgs ridgymnasium, jobbat som hästskötare och nu arbetar jag i stallet och som instruktör här på Torns.

Kontakt Rebecca Zaar: 072-306 60 28

Samantha Dahlström
Instruktör
Jag är född i en box! Nä - skämt och sido - men min mamma fött upp ett 50-tal hästar och ponnyer så hästarna har alltid varit en del av mitt liv. Jag åkte dock mest skidor när jag var som yngst, men så fort jag började rida så hade jag lyxen att göra det “på heltid” trots att mammas gård ligger 1 timme från lund. Jag har ridit på torns anläggning med mina hästar sedan 2011 och varit aktiv i Torns RF väldigt mycket sedan 2015. 2016 flyttade jag min dåvarande häst till Axelgård. Jag har vikarierat en del på torns tidigare men nu har jag fått möjligheten att ha några grupper på heltid vilket ska bli superroligt. Jag är hoppryttare i grunden och tycker att det bästa är att se utveckling oavsett vilken nivå. Jag tycker det är viktigt att man ska ha en bra grund och förståelse för varför man som ryttare ska göra vissa saker på vissa sätt och att man ska våga utmana sig själv, samt såklart att man ska ha så roligt som möjligt under tiden!

Kontakt Samantha Dahlström: 070-720 85 24
Anna Norrman
Instruktör och knatteledare
Kontakt Anna Norrman:  070-279 82 49

 
Våra sponsorer