Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hanna Ericsson

Ridskolechef

Jag har jobbat på Torns RF sedan 2006. Som yngre gick jag på ridgymnasium, sedan läste jag till ridlärare 1999. På senare år har jag också utbildat mig till landskapsarkitekt, men ridskolan är så rolig att jobba med, så jag har inte kommit så långt med arkitektyrket!
Jag har jobbat med hästar i hela mitt liv, bland annat på andra ridskolor, med utbildning av unghästar och på stuterier och försäljningsstall. Numera rider jag själv mest som hobby. Jag tycker också att det är väldigt roligt med körning! Hemma i stallet har jag ”Berit”, född 2009, 1-åringen Ripley (som är föl till Nikita, som stod på Torns för några år sedan), samt shettisen Spirit!
Det bästa med att jobba på ridskola är att man får träffa så mycket trevliga människor med samma intresse som en själv, och att man får pyssla med det man tycker är roligast i världen, hästar!


 

Rebecka Zaar
Instruktör och stallpersonal
Jag har jobbat på Torns sedan våren 2012. Jag red själv på Torns ridskola när jag var liten, som utvecklades till att jag blev fodervärd på en av Torns ponnyer. Senare blev det en egen häst.  Jag tycker att hoppning är roligast! Förutom hoppning så är barbacka en stor favorit. Jag har ridit och rider en del unghästar. Jag har gått på Helsingborgs ridgymnasium, jobbat som hästskötare och nu arbetar jag i stallet och som instruktör här på Torns
 
Våra sponsorer