Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Knatteridning

PERIODER HT 2019: 


Period 1 - avslutad

Period 2 - 5/10, 12/10, 19/10, 26/10 - avslutad

Period 3 - 9/11, 16/11, 23/11, 30/11, 14/12 (obs. 5 ggr). Anmälan stängd! 

Period Jul-lovs-knatte (3 ggr)  21/12, 28/12, 4/1 (obs! För nya deltagare krävs dubbla medlemsavgifter eftersom perioden löper över årsskiftet). ANMÄLAN ÖPPEN! -----> 


Vi erbjuder knatteridning under lördag morgnar för i första hand barn mellan 5 och 6 år, men även yngre i mån av plats.

 

195 kr/gång, betalas periodvis om 3 till 5 tillfällen. Besked om plats ca 1 vecka innan kursstart. 

 

För barn födda från 7 år har vi ridskola under terminerna och dagridläger under sommaren. Anmäl gärna er dit!

 

Knatteridningens grupper samlas på lördagar kl 8.50 resp kl 9.50. Varje period består av specificerat antal tillfällen och det är separat anmälan till varje period. Vi tar emot både nybörjare och knattar som redan har provat. Vår ambition är att så många som möjligt ska kunna prova på. Hästpyssel och ridning varje gång! Hjälm och väst finns att låna. Använd skor med klack.

 

Varje elev skall ha en medföljande vuxen, som kan leda ponnyn vid ridning och hjälpa eleven. För de som inte är tidigare hästvana hålls en genomgång första gången! 

 

Vi är en förening och du måste vara medlem för att kunna delta i våra aktiviteter för bla försäkringsskydd. Medlemsavgfit: 350 kr/person resp. 850 kr/familj. 

 

OBS! DET ÄR MYCKET VIKTIGT ATT DU BETALAR FAKTURAN I TID! Annars har vi ingen möjlighet att innan kursstart bekräfta att eleven är medlem och därmed omfattas av vårt försäkringsskydd. Elever som inte är medlemmar får inte rida på grund av försäkringsfrågan. 

 

OBS! Tänk på att det är ditt ansvar att se till att du har det övriga försäkringsskydd för olycksfall som du önskar för ryttare och de som hjälper ryttaren i stallet.

 

Vi välkomnar såväl nya som de som redan har provat på knatteridning på Torns.

 

Genom att anmäla ert barn till Torns Ryttarförening godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR.
 


 
Platinasponsor
Guldsponsorer
 
PENGAR TILL TORNS NÄR DU HANDLAR VIA SPONSORHUSET