Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen att anmäla dig till Betesritten 2020!

Vi rider ifrån Torns Rf lördagen den 11/7 kl 7.30 och tar oss de ca 2 milen via Lunds ridvägar till Dalby Hage där hästarna släpps på ett välförtjänt sommarbete. För att delta måste man ha mycket god ridvana och kunna rida hästen obehindrat i alla gångarter. Aktiviteten riktar sig främst till ridskolans elever men även fodervärdar. Samling i stallet kl 7.00. Vi pausar vid Hardeberga kyrka och fikar. Där kan föräldrar möta upp. Efteråt finns det möjlighet att bada i Billebjer.

Pris 350 kr (fika ingår)


Föräldrarna ansvarar för hämtning och eventuellt bad. 


Vänligen ange längd och vikt för att kunna matcha mot lämplig häst samt matallergier/preferenser vid anmälan. Anmäl här!

Uteritt
Sommaren är äntligen här! Vad passar bättre än att boka in en härlig uteritt? Vi rider i skritt och trav tillsammans i grupp , 45-60 min, under ledning av ridinstruktör. Aktiviteten riktar sig till Torns Rfs ridskoleelever. 
Samling: kl 9.50 utanför mellanridhuset
Max antal: 7 elever
Pris: 250 kr

Tillfällen:
Söndag 21/6  Full
Lördag 27/6 Full
Lördag 4/7 Anmäl här
Extra Lördag 20/6 kl 8.50-9.50. Nivå mellan/högstadie. Anmälan till ridskolan@torns.org 

Välkomna!
Prova på ridning
Äntligen kan vi erbjuda prova på ridning för icke medlemmar! 
Efterfrågan har varit stor och det känns roligt att vi nu har möjlighet att ta emot dig som vill prova på att rida och umgås med hästar. Vi ses i stallet och du får hjälp av en ledare att göra i ordning hästen inför ridning och därefter rida lektion 30 min. Lektionen gå ut på att lära sig start-stopp-sväng i skritt och du får möjlighet att prova på trav. Vi har bara små ponnyer och därför är vår viktgräns 70 kg. Vänligen ange längd och vikt i din anmälan så att vi kan matcha med rätt ponny. 
Tid: 8.50-9.50
Max antal: 7 elever 
Pris: 200:-

Tillfällen: 
Söndag 21/6 Full
Lördag 27/6 Full
Lördag 4/7 Anmäl här

Välkomna!

 
Platinasponsor
Guldsponsorer
 
PENGAR TILL TORNS NÄR DU HANDLAR VIA SPONSORHUSET