SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Ledig stallplats i ponnystallet!
2021-06-14 14:22

Ledig stallplats i ponnystallet, läs mer och anmäl intresse här i annons på Hästnet.

Besök av Ridsportförbundet
2021-06-10 13:10

Onsdagen den 9 juni fick vi besök på Torns anläggning av Maria G Sånesson, distriktschef på Skånes Ridsportförbund, och Markku Söderberg, föreningsrådgivare på Svenska Ridsportförbundet. Hela anläggningen gicks igenom och vi fick många goda råd och tips om alltifrån bästa sekretariatsplacering till tjocklekar på boxväggar och bevattning, för att bara nämna något. Nu har vi bättre planeringsförutsättningar för underhåll och reparation och utveckling av anläggningen framöver. Bäst betyg på anläggningen fick nog lilla ridhuset som är perfekt när man börjar rida, så det ska vi vara extra rädda om. Tack till Maria och Markku!

Prova på ridning!
2021-06-08 11:22

Äntligen kan vi erbjuda prova på ridning för icke medlemmar! 

Efterfrågan har varit stor och det känns roligt att vi nu har möjlighet att ta emot dig som vill prova på att rida och umgås med hästar. Vi ses i stallet och du får hjälp av en ledare att göra i ordning hästen inför ridning och därefter rida lektion 30 min. Lektionen går ut på att lära sig start-stopp-sväng i skritt och du får möjlighet att prova på trav. Vi har bara små ponnyer och därför är vår viktgräns 70 kg. Vänligen ange längd och vikt i din anmälan så att vi kan matcha med rätt ponny. 
 
Tid: 8.50-9.50
Max antal: 7 elever 
Pris: 200:-
 
 
Ny häst till föreningen!
2021-06-08 10:44

Föreningen har köpt en ny ponny!

Flicka , 6 årig irländsk ridponny. Många av er känner redan till henne då hon stått uppstallad i ponnystallet under vårterminen.

Hoppträning Ann Langgaard
2021-06-07 15:03

Välkommen på hoppträning på torsdag kvällen den 17/6 för Ann Langgaard

 

Ann Langgaard bor utanför Lund och driver en hästverksamhet med tävling, träning och försäljning av både egna och kunders hästar. Där tar hon också emot privatelever för träning och utbildning.

Ann tävlar internationellt upp till svår klass 160, hon har också ridit unghästchampionat i både Danmark och Sverige.

Ann kommer från Danmark men har bott i Sverige i många år, under alla år hon bott i Sverige har hon haft kvar träningar i Danmark, där hon har haft ett stort antal elever, allt från nybörjare upp till 145.

Ann erbjuder sina elever båda en kortsiktig och långsiktig tränings och tävlingsplan, samt intensiva träningshelger, där hon även genomgår utrustning, foderstat samt mental träning.

 

Träningen kommer vara i mindre grupper, 3 ekipage per grupp för att få så mycket ut av träningen som möjligt.

Kostnad 300:- per ekipage, 60 min träning.

 

Första gruppen/två grupperna hjälper till att bygga banan, sista gruppen/två grupperna river. 

 

Träningen är öppen för ponny/häst på alla nivåer. 

 

Anmäl dig här med SMS till Anna Andersson 0709-703103. Skriv även i SMS:et vilken nivå du och din ponny/häst tränar på så vi kan få jämna grupper samt om ni har några frågor eller önskemål.

 

Anmälan är bindande, sista anmälningsdag 12/6.

 

Betesritt 10/7
2021-06-04 13:38

 

Nu är anmälan öppen till vår betesritt 2021!

 

Mer info och anmälan hittar du här!

Välkommen!
Torns Ryttarförening är en ideell förening belägen strax utanför Lund. Här finns ridskola, privat uppstallning och stort utbud av tränings- och tävlingsmöjligheter med flera ridhus och utebanor
Gilla oss på Facebook
 
Platinasponsor
Guldsponsorer