SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

⭐ Intresseanmälan - Torns lag hösten 2022 ⭐
2022-05-18 07:03
Att få representera vår klubb i ett av våra lag är något av det roligaste som finns. Gemenskap, spänning, laganda och glädje!
Det är nu dags att anmäla ditt intresse till höstens serier.
 
DRESSYR:
Ponnyallsvenskan: Div 2 (Lätt B:1/Lätt A:1
Häst: Ridsportallsvenskan div 1
Häst: Ridsportallsvenskan div 3
 
HOPPNING:
Ponnyallsvenskan: Div 2 (Lätt C)
Häst: Ridsportallsvenskan div 2
Häst: Torstenssons seniorcup
Häst: Torstenssons juniorcup
 
KOMBINATION:
Skatan - Vuxna ryttare på ponny och häst
Senast den 20 juni vill vi ha din intresseanmälan.
NYTT DATUM - Programridning 4 juni
2022-05-09 20:27

Rid valfritt dressyr program, bli bedömd som på tävling och få feedback (några minuter/ekipage). Öppet för medlemmar.

 

Domare: Annonseras senare

 

Proposition och anmälan hittar du här.

 

Välkomna! 

Prova på ridning 2/7
2022-05-06 11:47

Se mer info här!

Prova på ridning 18/6
2022-05-06 11:23

Se mer info här

Knatteridning
2022-05-06 10:57

Vi har 2 extra tillfällen knatteridning innan sommaruppehållet.

Se mer info och anmälan här!

Häst med smitta på Axelgård
2022-05-05 18:17

2022-05-09: Hästen som testat positivt för Streptococcus zooepidemicus har varit symptomfri sedan i fredags 6/5. Inga andra hästar har visat symptom. Hästar uppstallade på Axelgård får därmed tävla från den 27/5, förutsatt att hästen fortsätter vara symptomfri och inga andra insjuknar. Fram till den 19/5 uppmanar vi hästar uppstallade på Axelgård att, i den mån det går, hållas åtskiljda från hästar från andra stall eller annars hålla ett säkerhetsavstånd om ca 20 m.

 

2022-05-05: En häst på Axelgård har haft sporadisk hosta under 10 dagar. Ägarna har i väntan på provtagning, från första dagen, följt isoleringsrekommendationer. Provsvar som påvisar Streptococcus zooepidemicus kom idag 2022-05-05. Hästen uppvisar inga andra tecken på smitta och har alltså vare sig feber eller näsflöde. Hästen med symptom kommer fortsätta hållas avskild från övriga och isolerad efter bästa förmåga tills den varit symptomfri i 14 dgr.

I enlighet med hästägarförsäkran ska hästar uppstallade på Axelgård inte tävla förrän samtliga hästar i stallet varit symptomfria i 21 dgr. Vi rekommenderar inte att Axelgårds hästar lämnar anläggningen men om man måste göra det är det viktigt att platsen man åker till är informerad.

Vill vi uppmana er att vara extra noga med hygienen och inte gå mellan stallen eller besöka Axelgård i onödan. Man ska vara medveten om att det finns en sjuk häst på anläggningen och göra en egen riskbedömning innan man kommer från externt stall för att rida på Torns anläggning. I dagsläget finns inga rekommendationer från veterinären om att stänga anläggningen. Symptomfria hästar från Axelgård kan röra sig på anläggningen men vi rekommenderar att ponnystallets och Axelgårds ekipage hålls åtskilda vid ridning och att Axelgård ekipage håller ett avstånd om ca 20 m till ponnystallets hästar, även då de går i hage.

Vi uppmanar er att ta ett eget ansvar för att minimera risken för smittspridning. 
Informationen på hemsidan uppdateras måndag 9/5.

Välkommen!
Torns Ryttarförening är en ideell förening belägen strax utanför Lund. Här finns ridskola, privat uppstallning och stort utbud av tränings- och tävlingsmöjligheter med flera ridhus och utebanor
Gilla oss på Facebook
 
Platinasponsor
Guldsponsorer