SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Smittskyddsinstruktion ponnystallet
2021-07-10 10:09

Styrelsen har antagit nya smittskyddsrutiner. Synpunkter på dokumentet kan mailas till torns@torns.org

Koll på restriktionerna
2021-07-10 10:02

Senaste nytt rörande restriktionerna med anledning av Corona finns via denna länk. 

Fåtal platser kvar på igångsättningslägret
2021-07-07 13:58

Igångsättningsläger v.32

 

Igångsättningsläger vecka 32


Nu kan du anmäla till igångsättningsläger v 32! På ett igångsättningsläger deltar eleverna i att sätta igång hästarna efter sommarvilan. Det brukar vara en tid med mycket uteridning, hästpyssel och härligt väder.
 
Lägret pågår mån-fre mellan kl 09 och 14. Deltagarna behöver kunna rida självständigt i alla gångarter för att delta. Vi rider ett pass/dag och har teorilektion eller aktivitet. Lunch ingår.
 
Lägret kostar 2000 kr och medlemskap i Torns RF är obligatoriskt.
 
 
2021-06-24 18:38

Ridskola och träningar är avslutade och alla elever blev bjudna på glass från JM genom vår sponsorkommitté. Instruktörerna Amy och Agnes, som ska vidare till andra utmaningar, och våra tränare blev fint avtackade. Fyra veckor av ridläger är i full gång med fler deltagare än vanligt.

Ledig stallplats i ponnystallet!
2021-06-14 14:22

Ledig stallplats i ponnystallet, läs mer och anmäl intresse här i annons på Hästnet.

Besök av Ridsportförbundet
2021-06-10 13:10

Onsdagen den 9 juni fick vi besök på Torns anläggning av Maria G Sånesson, distriktschef på Skånes Ridsportförbund, och Markku Söderberg, föreningsrådgivare på Svenska Ridsportförbundet. Hela anläggningen gicks igenom och vi fick många goda råd och tips om alltifrån bästa sekretariatsplacering till tjocklekar på boxväggar och bevattning, för att bara nämna något. Nu har vi bättre planeringsförutsättningar för underhåll och reparation och utveckling av anläggningen framöver. Bäst betyg på anläggningen fick nog lilla ridhuset som är perfekt när man börjar rida, så det ska vi vara extra rädda om. Tack till Maria och Markku!

Välkommen!
Torns Ryttarförening är en ideell förening belägen strax utanför Lund. Här finns ridskola, privat uppstallning och stort utbud av tränings- och tävlingsmöjligheter med flera ridhus och utebanor
Gilla oss på Facebook
 
Platinasponsor
Guldsponsorer