SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Ledig stallplats - Torns ponnystall
2022-06-29 14:47

Vår anläggningen ligger i Vallkärra, cirka 15 minuters cykelavstånd från Lund C, och har tre ridhus (25x65m, 20x40m, 12x24m), ridbana 46x64m, samt galoppspår 900m med enklare terränghinder. Sommar- samt vinterhagar (gräs och grus). På anläggningen finns det mesta man behöver, exempelvis duschspilta med varmvatten, tvättmaskin, kök, toaletter med omklädningsmöjligheter, vi hyr också ut hästtransport till våra stallgäster. Uterittsmöjligheter finns med både längre och kortare rundor.

 

I upplägget ingår att din ponny/häst går i ridskoleverksamhet med små grupper tre dagar per vecka till en början. Efter en period kan det övergå till att din ponny/häst går två dagar per vecka. De dagar som hästen går i verksamhet sköts den av personal, ett perfekt upplägg för er som har egen ponny/häst men även önskar några dagar hästledigt i veckan.

 

I hyran på 1 467:- /månad för ponny ingår ut- och insläpp, morgon- och lunchfodring på vardagar samt foder och strö. Det ingår även mockning de dagar hästen går i verksamhet samt dressyrlektion i grupp en gång i veckan. Kvällar, helger och lov delar stallets cirka 35 familjer på stallpassen. 

 

Vi ordnar hoppträningar, tävlingar, har flera olika lag, sköter vår anläggning och förening gemensamt och har en aktiv ungdomssektion. 

 

Välkommen med din intresseanmälan till torns@torns.org

Betesritt 2022
2022-06-08 10:56

Läs mer om betesritten och anmäl dig här!

☀️ Sommarbrev från Torns kommittéer ☀️
2022-06-07 20:08

Vi vill önska er en härlig sommar och även ge er en inblick i vad som händer i Torns

kommittér.

 

Sommarbrev

Ny vice ordförande i föreningen
2022-05-25 10:36

Styrelsens ledamot, tillika vice ordförande i styrelsen, Helena Jacobson har valt att lämna sitt uppdrag. Marie Lenhoff ersätter Helena som ordinarie styrelseledamot och vice ordförande. Vi vill tacka Helena för allt hon har bidragit till i styrelsen.

Igångsättningsläger 2022
2022-05-20 12:45

Här hittar du mer info och anmälan till igångsättningslägret.

 

 

 

 

⭐ Intresseanmälan - Torns lag hösten 2022 ⭐
2022-05-18 07:03
Att få representera vår klubb i ett av våra lag är något av det roligaste som finns. Gemenskap, spänning, laganda och glädje!
Det är nu dags att anmäla ditt intresse till höstens serier.
 
DRESSYR:
Ponnyallsvenskan: Div 2 (Lätt B:1/Lätt A:1
Häst: Ridsportallsvenskan div 1
Häst: Ridsportallsvenskan div 3
 
HOPPNING:
Ponnyallsvenskan: Div 2 (Lätt C)
Häst: Ridsportallsvenskan div 2
Häst: Torstenssons seniorcup
Häst: Torstenssons juniorcup
 
KOMBINATION:
Skatan - Vuxna ryttare på ponny och häst
Senast den 20 juni vill vi ha din intresseanmälan.
Välkommen!
Torns Ryttarförening är en ideell förening belägen strax utanför Lund. Här finns ridskola, privat uppstallning och stort utbud av tränings- och tävlingsmöjligheter med flera ridhus och utebanor
Gilla oss på Facebook
 
Platinasponsor
Guldsponsorer