SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Uteritter och igångsättningsläger
2021-05-07 14:19

Nu finns det flera olika aktiviteter för ridskoleelever att deltaga på under våren och sommaren!

Anmälan och mer info hittar ni på länken nedan.

 

Våra planerade aktiviteter hittar du här!

Anmälan till ridskolan HT 2021
2021-05-04 10:38

Nu är det dags att anmäla till ridskolan HT 21 

 

Missa inte detta - Anmäl dig och läs mer under fliken Ridskola - "Anmälan till ridskolan"

 

Anmälan till ridskolan

Idrottsledarstipendium till vår Samuel Hielscher!
2021-05-03 19:30
Samuel och föreningen får pris av Sparbanken Skånes kontorschef Sandra Fridolf! Ponny: Vivi

Torns Ryttarförening kan med glädje och stolthet berätta att Samuel Hielscher har blivit tilldelad RF-SISU Skånes och Sparbanksstiftelserna i Skånes Idrottsledarstipendium 2021!

 

STORT GRATTIS SAMUEL OCH TACK FÖR ALLT DU GÖR! 

 

Läs delar av nomineringen här:

 

Torns Ryttarförening drivs i stor utsträckning av ideella krafter och Samuels insatser och han själv som person är värda guld för oss. Samuel började rida i föreningens nybörjargrupper som 7-åring och har sedan dess hunnit vara aktiv i ungdomssektionen både som vice ordförande och ordförande. Han har nyligen genomgått basutbildning för ridsportens ledare.

 

Samuel gör saker som att uppmuntra alla i föreningen till gemensamma uteritter över ålders- och erfarenhetsgränser. Han bygger yngre ryttares självförtroende genom att uppmuntra dem.

Han bygger och reparerar föreningens fälttävlanshinder som alla kan använda. Han ordnar fysträning för ryttare utomhus när det pga pandemin är svårt att träna inne. Han hjälper till att söka bidrag för utbildningssatsningar. Han rycker ut som ridlärare i ridskolan när det krisar.

 

Samuel är helt tydligt en viktig förebild för många ungdomar i vår förening, kanske särskilt för de få unga killar som rider. Han har ”vuxit upp” i vår förening och tar sig nu an större uppgifter, vilket vi är väldigt glada och tacksamma för. Det är med stolthet vi nominerar Samuel Hielscher till Skånes Idrottsledarstipendium 2021.

 

 

Torns RF söker ridlärare med samordningsansvar
2021-04-23 09:08

Vi söker ridlärare med samordningsansvar till vår ridskole- och fodervärdsverksamhet. Mer information om tjänsten och hur du ansöker finns här: 

Ridlärare med samordningsansvar till Torns RF

 

 

Nya stadgar
2021-04-23 08:56

Årsmötet 28 februari 2021 antog nya stadgar som nu är godkända av Svenska Ridsportförbundet. Se dem i helhet här: Stadgar Torns Ryttarförening 2021 

Välkommen!
Torns Ryttarförening är en ideell förening belägen strax utanför Lund. Här finns ridskola, privat uppstallning och stort utbud av tränings- och tävlingsmöjligheter med flera ridhus och utebanor
Gilla oss på Facebook
 
Platinasponsor
Guldsponsorer