SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Lediga stallplatser Axelgård
2024-06-03 15:08

Från mitten av augusti 2024 har Axelgård två lediga boxplatser . Är du intresserad och/eller har frågor? Skriv till Axelgård Kommittén - axelgard@torns.org, senast den 15 juni 2024.

Knatte sommarspecial
2024-06-03 14:47

Nu är anmälan till knatte sommarspecial öppen! 

Den 8/6 blir det uteritt om vädret tillåter för knattarna och den 15/6 annordnar vi en skattjakt till häst där barnen får vara med och leta efter hästarnas skatt som de busiga stallkatterna har stulit. 

 

Läs mer och anmäl er HÄR

Vägföreningen ska få nytt liv
2024-05-28 22:00
Vägföreningen ska få nytt liv
 
Föreningens styrelse har beslutat att Torns ska ta en mer aktiv del i Västratornsvägens vägförening, då vi är de som nyttjar vägen mest. Det gäller asfaltvägen från korsningen vid Rönnströms väg nere i byn hela vägen upp till vändplatsen vid spåren. Förutom vi och de boende är det några bönder som har åkrar i anslutning till vägen och Trafikverket som är medlemmar. De senaste åren har vägföreningens styrelse haft sparsam verksamhet och klubben driver nu på för en omstart av styrelsen. På sikt kommer renoveringar av vägen att behövas, och då är det bra om samfälligheten fungerar och det finns lite fonderade medel.
 
Styrelsen har ett par möten per år och räkenskaperna består av fakturor som skickas till medlemmarna och några enstaka fakturor att betala. Inget betungande att revidera, alltså. Vi ska på söndag 2 juni ha en extrastämma för att välja personer fram till nästa ordinarie stämma som är i november. Senast en styrelse valdes var 2019, sedan 2020 har ingen medlemsfaktura gått ut. 
 
Styrelsen ska bestå av fem ledamöter och det ska finnas två revisorer. Kan du ställa upp som ledamot eller ta en av revisorsposterna??
 
Hör av dig till vagforeningen@torns.org
Lag HT2024
2024-05-24 22:36

Är du intresserad av att tävla i lag i höst? Lägg din intresseanmälan i länken HÄR senast den 20 juni 2024! 

 

Har du frågor? Mejla tavling@torns.org.

Intresseanmälan för sommarjobb på torns ryttarförening
2024-05-16 14:37

Sommarjobb!

 

Torns Ryttarförening erbjuder sommarjobb under veckorna 26, 27 och 28. Ungdomar i föreningen som fyllt 13 år men ännu inte fyllt 16 år är varmt välkomna att lämna in en intresseanmälan. Sommarjobben fördelas mellan olika arbetsuppgifter såsom hjälpare/stallarbete under ridlägren samt enklare anläggningsarbete. Arbetstiden är som mest 20 timmar och lönen 999kr. Målsmans samtycke krävs.

 

Intresseanmälan skickas till Ingela.eriksson@torns.org senast den 24/5 2024.

Knatte tema bommar 25/5 och 1/6
2024-05-14 14:49

Anmälan till knatte med tema bommar den 25/5 och 1/6 är nu öppen!

 

På detta temat tränar knattarna på banridning. Första tillfället får de lära sig hur man rider banan, vad man ska tänka på, med mera. Vid andra tillfället hålls det en liten tävling (utan placering) där knattarna rider banan och får en deltagarrosett. Till skillnad från ordinarie knatte-perioder har knattar som deltagit tidigare förtur till detta tema. 

 

Anmäl er HÄR

Välkommen!
Torns Ryttarförening är en ideell förening belägen strax utanför Lund. Här finns ridskola, privat uppstallning och stort utbud av tränings- och tävlingsmöjligheter med flera ridhus och utebanor
Gilla oss på Facebook
 
Platinasponsor
Guldsponsorer