SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Köp kläder från Ullmax och stötta Torns RF
2023-09-25 12:44

Köp fina sportiga och varma kläder från Ullmax och stöd samtidigt Torns Rf 🥰 (kataloger kommer finnas i klubban och vid ingången till mellanridhuset ifall man vill se kläderna analogt 😁)

https://ullmax.app/se/sv/webshop/torns-ryttarforening/eva-stigbrant?fbclid=IwAR2glHn2NSvH-VaiQOrGRukh11ujPt7KrV-XhlAeX_QSD8GJuyJH8YhVFic&wcat=4

Grävningsarbete vecka 37
2023-09-11 10:57

Under vecka kommer det att grävas ned ny elkabel på anläggningen. Grävningsarbetet kommer bl.a. att ske utanför ponnystallet och mellanridhuset, vilket innebär att framkomligheten där kommer att vara begränsad både för hästar, människor och fordon. Styrelsen återkommer med ytterligare information inom kort.

Vill du bli fodervärd?
2023-09-05 14:18

Att vara fodervärd på en av ridskolans ponnyer är en fantastisk möjlighet att få rida mer, pyssla med sin favoritponny samt lära sig mer om hur det är att ha en egen häst. 

Flera av ryttarna i stallet som nu äger egna ponnyer började som fodervärdar!

 

För att stå i kö till att bli fodervärd behöver man numera först närvara på ett informationsmöte om vad det innebär att vara fodervärd. Först efter att ha deltagit på detta kan man ställa sig i kö, och blir sedan tillfrågad om man vill bli fodervärd på en ponny när lämplig blir ledig. 

 

Den 28/9 klockan 18:00 håller vi nästa informationsmöte. Vi träffas uppe i cafeterian och går igenom hur det är att vara fodervärd och svarar på era frågor. 

Ni anmäler er till mötet genom att maila Julia på ridskola@torns.org 

 

 

Temagrupper på fredagar
2023-08-25 20:43

Under hösten erbjuder vi ridskolans elever och fodervärdar möjligheten att delta på träningar med olika teman på fredagar mellan 19:45-20:30. 

Teman varar 1-3 veckor och man anmäler sig till samtliga lektioner på ett tema. 

 

Översikt:

V.35 Terräng 

V.36 Terräng 

V.37 Kadrilj 

V.38 Kadrilj 

V.39 Hoppning

V.40 Hoppning

V.41 Intro Galopp

V.42 Intro Galopp 

V.43 Gymkhana kupp

V.44 HÖSTLOV 

V.45 Dressyr utv. 

V.46 Dressyr utv. 

V.47 Dressyr utv. 

V.48 Banhoppning

V.49 Banhoppning 

 

Ni kan läsa mer om dessa samt anmäla er HÄR

Ledig stallplats på Torns Ryttarförening 
2023-08-24 15:00

Anläggningen ligger i Vallkärra, på cirka 15 minuters cykelavstånd från Lund C, och har tre ridhus (25x65m, 20x40m, 12x24m), ridbana 46x64m, samt galoppspår 900m med enklare terränghinder. Sommar- samt vinterhagar (gräs och grus). På anläggningen finns det mesta man behöver, exempelvis duschspilta med varmvatten, tvättmaskin, kök, toaletter med omklädningsmöjligheter, vi hyr också ut hästtransport till våra stallgäster. Uterittsmöjligheter finns med både längre och kortare rundor.

 

I upplägget ingår att din ponny/häst går i ridskoleverksamhet med små grupper tre dagar per vecka till en början. Efter en period kan det övergå till att din ponny/häst går två dagar per vecka. De dagar som hästen går i verksamhet sköts den av personal, ett perfekt upplägg för er som har egen ponny men även önskar några dagar hästledigt i veckan.

 

I hyran på 1 663:- /månad för ponny ingår ut- och insläpp, morgon- och lunchfodring på vardagar samt foder och strö. Det ingår även mockning de dagar hästen går i verksamhet samt dressyrlektion i grupp en gång i veckan. Kvällar, helger och lov delar stallets cirka 35 familjer på stallpassen.

 

Vi ordnar hoppträningar, tävlingar, har flera olika lag, sköter vår anläggning och förening gemensamt och har en aktiv ungdomssektion.

 

Välkommen med din intresseanmälan!

torns@torns.org

Prova på knatteridning!
2023-08-16 17:37

Nu är anmälan till höstens andra prova på knatteridning öppen. 

Knatteridningen vänder sig till barn mellan 4 och 8år, men tar emot äldre/yngre barn i mån av plats. På en prova på gång anmäler man sig till ett tillfälle och behöver inte betala någon medlemsavgift - ett perfekt sätt att se om det är en aktivitet knatten vill gå på. 

 

Vårt första prova på tillfälle är den 9/9 

Ni hittar anmälan samt mer information om knatteridningen HÄR

Välkommen!
Torns Ryttarförening är en ideell förening belägen strax utanför Lund. Här finns ridskola, privat uppstallning och stort utbud av tränings- och tävlingsmöjligheter med flera ridhus och utebanor
Gilla oss på Facebook
 
Platinasponsor
Guldsponsorer