SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Anmälan till igångsättningsläger är nu öppen
2024-06-24 19:23

Vecka 33 håller vi i ett igångsättningsläger! 

Det brukar vara en härlig tid med pigga och glada hästar, uteridning, rykt och pyssel! Lägret pågår måndag-fredag och avslutas med en liten uppvisning 13:30 på fredagen.

På igångsättningsläger hjälper man till att sätta igång hästen efter sommarvilan och rider ett pass per dag, man har dessutom teori varje dag och olika aktiviteter.  Eleven måste kunna rida självständigt i alla gångarter för att kunna delta. 

 

Ni anmäler er HÄR

Kallelse till extra årsmöte
2024-06-22 18:58

Kallelse till extra årsmöte

 

Tisdagen den 2 juli kl. 18 kommer Torns RF att hålla ett extra årsmöte för att behandla de ärenden som inte kunde tas upp på det ordinarie årsmötet tidigare i år.

 

Mötet kommer att ske digitalt. 

 

Anmälan görs i mail till ingela.eriksson@torns.org senast den 28 juni. 

 

Möteslänk och handlingar kommer att publiceras här.

 

1. Mötets öppnande 

2. Fastställande av röstlängd  

3. Val av ordförande för mötet 

4. Anmälan av styrelsens val av sekreterare vid årsmötet 

5. Val av protokolljusterare och rösträknare 

6. Fastställande av föredragningslista 

7. Fastställande av om mötet blivit utlyst på rätt sätt 

8. Behandling av verksamhets- och förvaltningsberättelser  

9. Revisorernas berättelse 

10. Fastställande av balans- och resultaträkning  

11. Fråga om ansvarsfrihet för styrelsen 

12. Sammanträdets avslutande

 

Or dial: ‪(SE) +46 8 505 447 11‬ PIN: ‪697 880 720‬#


glad sommar! 
styrelsen

 

Revisionsberättelse

Årsredovisning

Verksamhetsberättelse

Lediga stallplatser Axelgård
2024-06-03 15:08

Från mitten av augusti 2024 har Axelgård två lediga boxplatser . Är du intresserad och/eller har frågor? Skriv till Axelgård Kommittén - axelgard@torns.org, senast den 15 juni 2024.

Knatte sommarspecial
2024-06-03 14:47

Nu är anmälan till knatte sommarspecial öppen! 

Den 8/6 blir det uteritt om vädret tillåter för knattarna och den 15/6 annordnar vi en skattjakt till häst där barnen får vara med och leta efter hästarnas skatt som de busiga stallkatterna har stulit. 

 

Läs mer och anmäl er HÄR

Vägföreningen ska få nytt liv
2024-05-28 22:00
Vägföreningen ska få nytt liv
 
Föreningens styrelse har beslutat att Torns ska ta en mer aktiv del i Västratornsvägens vägförening, då vi är de som nyttjar vägen mest. Det gäller asfaltvägen från korsningen vid Rönnströms väg nere i byn hela vägen upp till vändplatsen vid spåren. Förutom vi och de boende är det några bönder som har åkrar i anslutning till vägen och Trafikverket som är medlemmar. De senaste åren har vägföreningens styrelse haft sparsam verksamhet och klubben driver nu på för en omstart av styrelsen. På sikt kommer renoveringar av vägen att behövas, och då är det bra om samfälligheten fungerar och det finns lite fonderade medel.
 
Styrelsen har ett par möten per år och räkenskaperna består av fakturor som skickas till medlemmarna och några enstaka fakturor att betala. Inget betungande att revidera, alltså. Vi ska på söndag 2 juni ha en extrastämma för att välja personer fram till nästa ordinarie stämma som är i november. Senast en styrelse valdes var 2019, sedan 2020 har ingen medlemsfaktura gått ut. 
 
Styrelsen ska bestå av fem ledamöter och det ska finnas två revisorer. Kan du ställa upp som ledamot eller ta en av revisorsposterna??
 
Hör av dig till vagforeningen@torns.org
Lag HT2024
2024-05-24 22:36

Är du intresserad av att tävla i lag i höst? Lägg din intresseanmälan i länken HÄR senast den 20 juni 2024! 

 

Har du frågor? Mejla tavling@torns.org.

Välkommen!
Torns Ryttarförening är en ideell förening belägen strax utanför Lund. Här finns ridskola, privat uppstallning och stort utbud av tränings- och tävlingsmöjligheter med flera ridhus och utebanor
Gilla oss på Facebook
 
Platinasponsor
Guldsponsorer