SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Ny på jobbet
2022-08-12 14:50

Jag heter Linn och har nu arbetat mina första dagar som verksamhetschef här på Torns. Solen skiner utanför fönstret på kontoret och jag ser fram emot att stallplanen ska fyllas av medlemmar. 

Känns kul att bli del av en så aktiv förening och känner mig väldigt välkommen i Tornsfamiljen.

För er som inte känner till mig sen tidigare så ligger det en liten presentation under Ridskolan/Instruktörer här på hemsidan.

Nu är resterande personal också på plats och vi återgår till lite mer vanliga rutiner. Ni kan maila mig på torns@torns.org om ni har några frågor.

 

Ridskolan börjar måndagen 15/8, avboka gärna din lektion via mail till ridskolan@torns.org om du inte har möjlighet att komma. Det underlättar mycket för planeringen av hästarnas arbete.

 

Välkomna tillbaka allihopa!

Torns Ryttarförenings ridskolechef slutar
2022-08-03 10:50

Torns Ryttarförenings ridskolechef Kajsa Malmström har på egen begäran valt att avsluta sin anställning hos oss. Hon kommer att avsluta sin anställning den 16 augusti 2022. Föreningen tackar Kajsa för hennes arbete och önskar lycka till i framtiden.

Anmälningsdags för hoppträning hösten 2022!
2022-07-30 13:48

Vill du träna hoppning på Torns i höst? Sista anmälningsdag 10 augusti. 

Vårterminen startar torsdagen den 25 augusti och pågår till och med torsdagen den 15 december  med uppehåll 3 november.

 

Läs mer och anmäl här!

 

Vid funderingar, kontakta uk@torns.org

Rekrytering av fastighetsskötare pågår
2022-07-22 16:18

Peter har gått ned i tjänst något. För att ersätta den tid han trappar ned, men även förstärka på anläggningssidan håller styrelsen på att rekrytera en ny fastighetsskötare. Mer information om detta kommer så snart allt är klart.

Matilda Roslund ersätter Madeleine
2022-07-22 16:17

Madeleine har gått vidare till annan anställning, och kommer att ersättas av Matilda Roslund. Matilda kommer arbeta 50 procent i stallet och ha Sofia som arbetsledare.

 

Välkommen Matilda!

Sofia Gustavsson vikarie för Rebecka
2022-07-22 16:15

Rebecka har fått tjänstledigt för att utbilda sig till hovslagare. Som vikarie för Rebecka har styrelsen anställt Sofia Gustavsson. Sofia är gammal torning och hennes dotter har haft ponny i ponnystallet för ett antal år sedan. Hon är utbildad instruktör och kommer utöver stalltjänsten hålla lektioner på måndagar och onsdagar. Sofia kommer arbeta 100 procent.

 

Varmt välkommen Sofia!

Välkommen!
Torns Ryttarförening är en ideell förening belägen strax utanför Lund. Här finns ridskola, privat uppstallning och stort utbud av tränings- och tävlingsmöjligheter med flera ridhus och utebanor
Gilla oss på Facebook
 
Platinasponsor
Guldsponsorer