SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Som sponsor gör du en stor insats för ungdomarna i vår ridklubb och ditt varumärke blir en del av vår  positiva verksamhet. Ditt företag kommer att synas i vår dagliga ridskoleverksamhetpå vår hemsida, i våra medlemsutskick och inte minst i samband med våra uppskattade tävlingar. I detta dokument presenterar vi information om Torns Ryttarförening, vårt sponsorpaket Guld och hur ditt företag blir partner och sponsor.

 

Om Torns Ryttarförening 

Torns Ryttarförening är en ideell förening som ligger i natursköna Vallkärra i norra Lund. Föreningen sjuder av aktiviteter och vi sköter tillsammans två stall, tre ridhus, paddock, galoppspår och ett flertal hagar. Det är kul att se att vårt välskötta ridskoleområde förblir en idyll som år efter år lockar lundabor till spontana besök i samband med promenader, jogging- och cykelturer. Föreningen har idag 440 medlemmar varav merparten är ungdomar. Vi förfogar över 25 hästar och bedriver ridskola fyra dagar i veckan för ca 150 ridskoleelever i olika åldrar.  På sommaren arrangerar vi ridläger och i samband med skolloven finns alltid ett utökat program med roliga aktiviteter av olika slag. Varje månad besöker ca 2400 personer föreningen, eftersom ridsporten skapar engagemang hos föräldrar, släkt och vänner. 

 

I vår verksamhet strävar vi efter att:

  • fostra barn och ungdomar till att bli ansvarstagande individer

  • värna om gemenskap mellan olika åldrar och hela familjens engagemang

  • värna om gemenskap oberoende av förutsättningar  

  • värna om meningsfull fritid även upp i tonåren

  • värna om flickors fritid men ändå varmt välkomna pojkar


Torns Ryttarförening har etablerat sig som en framstående tävlingsklubb både genom att arrangera tävlingar och genom att många duktiga tävlingsekipage har representerat klubben ända upp till SM, på landslags- och EM nivå. Torns Ryttarförening genomför tävlingar, allt från interna klubbtävlingar till regionala tävlingar i både hoppning och dressyr. Tävlingar genomförs under ca 25 dagar under året med cirka 1500 startande och därtill en intresserad och stöttande publik.

 

Bli guldsponsor!

Vi vill att ditt partnerskap genererar ett mervärde till ditt företag och därför är vi alltid öppna för dina synpunkter och förslag för ett riktigt bra samarbete. Vi utgår från det sk guld-paketet enligt nedan.

Guld-sponsring


En stor skylt i tävlingsridhuset, väl exponerad mitt emot läktaren.
Skyltens storlek är ca 70x100 cm och syns både från läktaren och från ridbanan.


Logga på startsidan på www.torns.org med kortare text om ert företag och länk till er hemsida.

En riktad aktivitet/erbjudande (via e-post eller på plats vid t ex tävling) till våra ca 440 medlemmar.


Pris: 5000 kr/år (exklusive moms och inklusive reklamskatt).
Produktion av skylt ingår ej i priset, men vi hjälper gärna till med att ta fram en offert.  


Som guldsponsor finns alla möjligheter att utveckla ditt samarbete med oss. Just nu söker vi en huvudsponsor till en av våra välrenommerade tävlingar. Som huvudsponsor får du bland annat möjlighet att namnge tävlingen och andra goda möjligheter att exponera ditt varumärke i samband med förberedelser och genomförande av tävlingshelgen.

Låt oss komma igång med vårt samarbete!

Vi hoppas att presentationen ovan har gjort dig intresserad. Kontakta gärna Torns Ryttarförenings sponsringskommitté via e-post sponsor@torns.org . Vi berättar gärna mer och vi ser fram emot att tillsammans komma fram till ett sponsringsavtal som gynnar ditt företag och varumärke.


 

 
Platinasponsor
Guldsponsorer