SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Axelgård

På Axelgård finns 15 boxar och här ansvarar boxinnehavarna själva för vissa fodringar, in- och utsläpp och annan skötsel.

 

Inköp av halm och hö/hösilage sker gemensamt, och debiteras separat internt. Minimiålder på ryttaren för att kunna hyra box på Axelgård är 16år.

 

I boxhyran ingår tillgång till hela Torns anläggning, dvs ridhus och utebanor. I gengäld är boxinnehavarna gemensamt ansvariga tillsammans med övriga boxinnehavare för underhållet av anläggningen, samt hjälper till som funktionär vid tävlingar. 
 
Axelgårdskommittén svarar under föreningens styrelse för verksamheten i stallet och tar hand om praktiska frågor, träffar sökande och lämnar förslag beträffande nya hyresgäster till styrelsen. Av hänsyn till de boende i närområdet är stallet stängt under juli och halva augusti. Denna period är hyresfri. Det finns ett begränsat antal sommarplatser med hage och box uppe på Torns anläggning man kan söka under denna period.
 
Hyresgästerna sköter kollektivt:
- Tre fodringar vardagar (lunchfodring görs av personal på vardagar)
- Fyra fordringar helgdagar
- Utsläpp helgdagar (utsläpp görs av personal på vardagar)
- Skötsel av stall och hagar
 

Priser 2023:
Boxhyra 1675kr /mån
Boxhyra inkl halm (valfritt 150 kr tillkommer) 1825kr /mån

 

Kontakt Axelgårdskommittén: 

axelgard@torns.org

 

Rutin för kölista/ansökande av boxplats:

Tilldelning av boxplats.pdf »

 

 

 
 
 
 
 
Platinasponsor
Guldsponsorer