SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Linn Albertsson

Ridlärare och verksamhetschef

Linn har hela livet haft ett stort intresse för hästar och sökte sig direkt till hippologen efter tre år på ridgymnasium i Halmstad. Hippologen resulterade i en diplomering för ridlärare SRL3.

Efter utbildningen och kortare anställningar, på bla. Flying som hästskötare hos Susanne Gielen och på gamla hemma klubben Ale-Jennylundsridklubb i Göteborg, hamnade hon på LCR. 

Där har hon under 13 år haft olika roller och uppdrag, främst som ridlärare. Intresset för barn och ungdomar växte snart och även för den pedagogiska biten. 2018 blev hon invald i Utbildningssektionen i Skånes Ridsportförbund och där är hon fortfarande förtroendevald. Hon har även Ungdomsledarkurser för förbundet och håller kurser för Grönt Kort. 

 

Hjärtat har alltid klappat extra för ponnyer och Linn har under åren utbildat ett flertal ponnyer upp till MSVB dressyr. Hon har även visat ponnyer på visningar och championat och äger ett flertal ponnyer som utbildas eller är i avel. 

 

“Jag ser mycket fram emot att arbeta med och utveckla verksamheten och lära mig av nya erfarenheter. Hoppas på att kunna bidra med en känsla av samhörighet och glädje och dela med mig av mina kunskaper.” 

 
Platinasponsor
Guldsponsorer