SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Anna Eriksson 

 

 

Jag började jobba på Torns sommaren 2020 men har tidigare jobbat både på ridlägren över sommaren och som hjälpare i ridskolan. Nu jobbar jag som instruktör på knatteridningen med de allra minsta eleverna och ibland vikarierar jag i ridskolan. 

 

Jag har alltid gillat hästar och djur, och vid 10-årsåldern följde jag med en kompis till ridskolan - sedan dess har jag varit fast! Efter några terminer i ridskolan fick jag bli fodervärd på en av ridskolans B-ponnyer och jag har även varit medryttare på en C-ponny innan jag 2017 fick möjligheten att köpa min första egna D-ponny Marwin “Mulle”. Idag har jag min storhäst Kava (F.1) som står på Axelgård. Kava är ett SWB-sto och tillsammans rider vi dressyr.

 

Jag gillar verkligen att undervisa barnen och se hur de utvecklas på hästryggen. Jag försöker alltid hitta på nya roliga övningar och förklara varför vi gör dem så att eleverna förstår syftet med dem, inte bara hur de ska utföras. Jag strävar också alltid efter att få till ett kort individuellt samtal med varje elev efter lektionen så att de själva får reflektera över vad som kändes bra och om det var något som kändes mindre bra. Men det viktigaste tycker jag är att barnen alltid går från lektionen med en positiv inställning och ser fram emot nästa gång. 

 

Kontakt Anna mail: instruktor.anna.e@torns.org 

Vanessa Bernekorn
 
Kajsa Malmström

Jag arbetar som ridlärare och samordnare på Torns rf sen Augusti 2021.

Jag är utbildad SRL III och även Diplomerad unghästutbildare. Mitt hästintresse väcktes när jag var väldigt liten och jag började rida på ridskola när jag var 7 år.  Efter gymnasiet jobbade jag som hästskötare och sökte sedan in till Strömsholm för att utbilda mig till ridlärare under två år.

Därefter arbetade jag på ridskola som ridlärare och sedan ridskolechef på Ödåkra ridsällskap,Helsingborg i över 20 år. 

Jag har även jobbat som yrkeslärare och ansvarig för häst&ridutbildningen på Helsingborgs ridgymnasium under tre år, och även som utbildningsansvarig för unghäst och beridarprogrammet på Flyinge.

Jag har haft hästar och ridit under nästan hela mitt liv. Utbildning av hästar ligger mig varmt om hjärtat och jag har utbildat och tävlat flertalet hästar tom msv dressyr och hoppning. Dock är det hoppsporten jag brinner för!

I dagsläget har vi fyra hästar i familjen, varav en rids av mig och två st rids och tävlas av min dotter. Vi har också ett föl fött -21 , avel är något jag gärna vill fortsätta med lite längre fram!

 

Kontakta mig på: ridskola@torns.org eller 0735-040314

 
Platinasponsor
Guldsponsorer