SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Lektionsplanering

Vecka 44 finns det olika teoriaktiviteter för alla att anmäla sig till, det finns lektioner på alla nivåer och man anmäler sig till de pass man vill delta på - detta räknas som ett lektionstillfälle. 

 

Lektionsplanering:

Måndag grupp 1

Måndag grupp 2

Måndag grupp 3

Måndag grupp 4

Måndag grupp 5

Måndag grupp 6

Måndag grupp 7

Måndag grupp 8

Måndag grupp 9

 

Onsdag grupp 1

Onsdag grupp 2

Onsdag grupp 3

Onsdag grupp 4

Onsdag grupp 5

Onsdag grupp 6

Onsdag grupp 7

Onsdag grupp 8

Onsdag grupp 9

 

Fredag grupp 1

Fredag grupp 2

Fredag grupp 3

Fredag grupp 4

Fredag grupp 5

Utbildningsplan för ridskolan

Ridskolans viktigaste uppgift är att lära ut hästhållning och ridning, byggd på klassisk grund. Ridsportsförbundets ryttarmärken gör utvecklingen tydligare och kan fungera som mål för ryttaren. Totalt finns åtta ryttarmärken, ryttarmärke I-V samt brons- silver- och guldmärket. Dessa använder vi oss av vid vår planering för både rid och teorilektioner. När instruktören anser att alla elever i gruppen har nått kunskapsnivån för ett märke, erbjuds märkestagning under lektionstid eller vid speciella tillfällen, tex under teoriveckan på höstlovet. Därefter flyttas eleverna upp en nivå.

För våra yngsta ryttare arbetar vi med Hästmärken speciellt anpassade för barn t om 12 år. De heter Vita hästen, Gula hästen, Brons-, Silver-, och Guldhästen. 

Vill du veta mer om vilka kunskaper som krävs för att nå en viss märkesnivå så titta in på Svenska ridsportförbundets hemsida!

 

 

Klicka här för att komma till ridsportförbundets hemsida

 
Platinasponsor
Guldsponsorer