SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

TRU Årsmöte 2022

Hej alla Torningar! 

Söndagen den 6 februari 2022 är det dags för TRUs årsmöte. TRU är Torns Ryttarförenings ungdomssektion. 

Vi hoppas att så många som möjligt vill komma på mötet och kanske även vara med i TRUs styrelse. Alla som är mellan åldrarna 12-26 år kan delta. Man kan ha privathäst, rida på ridskolan eller vara fodervärd - alla som vill vara med är välkomna! 

 

Vi kommer att köra igång kl 16:00 och i nuläget kommer vi vara i cafeterian. Det kan dock komma att ändras beroende på FHM rekommendationer. Ev uppdatering sker via mail till de som anmält sig. 

Vill man vara med på mötet anmäler man sig till Victor Ståhl, 

victor_stahl@icloud.com 

Har man några förslag på motioner att ta upp under mötet kan man skicka sina förslag till Victor Ståhl senast en vecka innan mötet. 

 

Läs vidare för dagordning. 

Välkomna! 

 

Dagordning för årsmöte i Torns Ryttarförenings ungdomssektion. 

 1. Val av ordförande för mötet.
 2. Anmälan av styrelsens val av sekreterare vid årsmötet.
 3. Upprättande av röstlängd.
 4. Val av protokolljusterare och rösträknare.
 5. Fastställande av dagordning.
 6. Fastställande av om mötet blivit i laga ordning utlyst.
 7. Behandling av verksamhets- och förvaltningsberättelserna.
 8. Fastställande av balans- och resultaträkning.
 9. Revisorernas berättelse.
 10. Fråga om ansvarsfrihet för styrelsen.
 11. Beslut om antalet styrelseledamöter och suppleanter inom ramen för det i §16 andra stycket angivna antalet.
 12. Val av ordförande för sektionen.
 13. Val av övriga styrelseledamöter och suppleanter.
 14. Val av ungdomsledamot jämte personlig suppleant att ingå i föreningens styrelse. 15. Val av två revisorer jämte två revisorssuppleanter.
 15. Val på ett år av ledamöter (varav en sammankallande) och suppleanter i valberedningen. 17. Val av ombud till distriktets ungdomssektion (DUS) årsmöte och ev andra möten där sektionen har rätt att representera med ombud.
 16. Övriga ärenden (motioner) som kan upptas till beslut på årsmöte.
 17. Årsmötet avslutas.
TRU - Torns Ryttarförenings Ungdomssektion

Alla ungdomar mellan åldrarna 12- 26 är automatiskt medlemmar i Torns Ryttarförenings Ungdomssektion (TRU). 

Det är dock de som sitter i TRUs styrelse som ansvarar för att de uppgifter TRU har blir gjorda. 


TRU har som viktigaste uppdrag att se till att det finns en stark gemenskap mellan ungdomarna på klubben, oavsett om man är privatryttare, ridskoleelev eller fodervärd. 


Vi håller i olika aktiviteter, som t.ex. övernattning på Torns, eller den mycket populära KM (Klubbmästerskap) och MM (Minimästerskap), som hålls på hösten.

Ungdomssektionens styrelse 2021

Ordförande: Victor Ståhl

Vice ordförande: Inez Öhman

Sekreterare: Magda Lundberg

Ekonomiansvarig: Elvira Book 

Ledamot: Alva Zamudio

Ledamot: Inka Friberg

Ledamot: Edit Lindbom

Vilka är vi?

Victor Ståhl gick med i styrelsen 2020 och har varit medlem i Torns Ryttarförening i 8 år. Victor är 14 år och har en häst som heter Fascino. Tillsammans tränar och tävlar de i hoppning, förutom att hoppa gillar de att rida ut. Victor hoppas på att kunna anordna mång olika roliga aktiviteter för alla medlemmar. 

 

Magda Lundberg gick med i styrelsen 2021. Hon fyller 13 till hösten och har ridit på torns sedan 2017. Hon har varit fodervärd och i slutet av 2020 fick hon sin egna ponny Disa som är en positiv och bestämd C-ponny. De gillar båda hoppning, dressyr och att rida ut.

 

Elvira Book Åsberg gick med i styrelsen 2020. Hon är 14 år och går i 7an på lerbäckskolan. Nyligen har hon fått hem sin nya ponny Iskierka ”Iska” som är en positiv, glad, hoppglad tävlingsponny men tidigare hade hon Darcys Nenagh Twelve ”Doris” och Fizzy. När Elvira inte är i stallet så är hon förmodligen med kompisar eller spelar basket.

 

Alva Zamudio gick med i styrelsen 2021. Hon är snart 13 år och bor i Stångby. Alva har 21 årige Bugatti. Bugatti är väldigt snäll, gillar att rida ut och att hoppa. Tidigare har Bugatti tävlat en del i fälttävlan. Innan var Alva fodervärd på Trollis. Alva ser fram emot arbetet i TRU, speciellt att få arrangera tävlingar. Hon har ridit på Torns RF sen 2016 ungefär. 

 

Inka Friberg gick med i styrelsen 2021. Hon föddes 2008 och började rida på Torns ridskola när hon var 7 år. Inka har varit fodervärd på två av Torns ponnys, 1 år på den busiga A-ponnyn Plupp och nästan 2 år på den stabila B-ponnyn Grållan. Nu har hon en egen ponny, Alderon. Han är en pigg och arbetsglad D-ponny som föddes 2014. Alderon tycker om det mesta, men har extra roligt när man hoppar.

 

Edith Lindbom är 13 år och äger skäcken Pricken och det har hon gjort i lite över 4 år. Pricken är en 19 årig C ponny. Tillsammans gillar de att rida ut, hoppa och tränar också dressyr. Pricken är en väldigt snäll ponny men är väldigt stark och man kan ofta hitta honom i foderkammaren. 

 
Platinasponsor
Guldsponsorer