SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

TRU - Torns Ryttarförenings Ungdomssektion

Alla ungdomar mellan åldrarna 12- 26 är automatiskt medlemmar i Torns Ryttarförenings Ungdomssektion (TRU). 

Det är dock de som sitter i TRUs styrelse som ansvarar för att de uppgifter TRU har blir gjorda. 


TRU har som viktigaste uppdrag att se till att det finns en stark gemenskap mellan ungdomarna på klubben, oavsett om man är privatryttare, ridskoleelev eller fodervärd. 


Vi håller i olika aktiviteter, som t.ex. övernattning på Torns, eller den mycket populära KM (Klubbmästerskap) och MM (Minimästerskap), som hålls på hösten.

Ungdomssektionens styrelse 2021
Ordförande: Victor Ståhl, VS
Vice ordförande: Inez Öhman, IÖ
Sekreterare:
Ekonomiansvarig: Elvira Book, EB
Ledamot: Alva Zamudio, AZ
Ledamot: Edith Lindbom, EL
Ledamot: Inka Friberg, IF
Ledamot: Magda Lundberg, ML
Vilka är vi?

Victor Ståhl gick med i styrelsen 2020. Victor är 13 år och har ridit på Torns RF sedan 2014. Han har en 9årig ponny som heter Freddy. Victor och Freddy tycker om att hoppa rida ut oavsett väder. Freddy är en väldigt social ponny som älskar allt som går att äta eller tugga på.

 

Elvira Book Åsberg gick med i styrelsen 2020. Hon är 14 år och går i 7an på lerbäckskolan. Nyligen har hon fått hem sin nya ponny  Iskierka ”Iska” som är en positiv, glad, hoppglad tävlingsponny men tidigare hade hon Darcys Nenaghe Twelve ”Doris” och Fizzy. När Elvira inte är i stallet så är hon förmodligen med kompisar eller spelar basket.

 
 
Platinasponsor
Guldsponsorer