SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Anmälan HT 2021 för ridskoleelever
 
Anmälan till ridskolan HT 2021!
 
Fyll i formuläret senast 23/5 för att anmäla till höstterminens ridkurser. 
 

OBS! Här tas endast återanmälan för elever som har ridit hos oss under VT21 emot. Vill du istället anmäla en ny elev till ridskolans kölista görs det genom att fylla i formuläret "Anmälan till ridskolans kölista" - se inlägget nedan.

 

Befintliga elever:

Anmälan till ridskolans kölista
Här kan du lämna en anmälan till ridskolans kölista! 

ANMÄL HÄR ------->

Vi har lektioner för i första hand barn och ungdomar på måndagar, onsdagar och fredagar. Vi har även ett fåtal vuxengrupper, då endast för mer avancerade ryttare. 

Vi tar in elever som är minst 7 år fyllda, men man kan sätta upp eleven i kölistan tidigare. 

Vi kan tyvärr inte svara på frågor om när eleven kan tänkas bli intagen i ridskolan, eftersom detta beror på ett antal olika faktorer. Viss kötid får man dock räkna med, ca 1-2 år är normalt. Har man god ridvana (rider självständigt i alla 3 gångarterna) är chansen betydligt större att man blir intagen snabbt. 

OBS: OM NI PLANERAR ATT BYTA TILL TORNS RF FRÅN ANNAN RIDSKOLA: De flesta ridskolor vill ha en bindande anmälan från elever som ska fortsätta till nästa termin. För att kunna garantera en ny fortsättningselev plats till nästa termins ridskola, behöver ni komma och provrida i en grupp här och boka en plats INNAN ni anmäler till nästa termin på er nuvarande ridskola. Alternativt rida dubbelt en termin. 

Eftersom vi nästan bara har ponnyer i ridskolan har vi en viktgräns på max 70 kg. 

Välkommen med din anmälan! Du blir kontaktad om och när vi får en ledig plats! 
 
Platinasponsor
Guldsponsorer