SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Jullovsaktiviteter

Under jullovet erbjuder vi våra elever möjligheten att delta på flera olika aktiviteter i stallet! Denna gång har vi även en aktivitet som riktar sig till personer som ännu ej är medlemmar så alla får chansen att umgås med hästarna över julen.

28/12

Julklappshoppning – Julia 09:00-12:00

Tävlingen bedöms med hjälp av idealtid. Detta innebär att en tid sätts för banan och den som rider närmst idealtid utan att riva vinner klassen. Tävlingen rids i Rönnströmska ridhuset med framhoppning i Mellanridhuset. Startlista mejlas ut och sätts utanför sekretariatet samma dag.

 Klasser: 

  1. Bommar på marken (denna klass kan ridas med eller utan ledare)
  2. 20cm höga hinder
  3. 30cm höga hinder
  4. 40cm höga hinder 

Kostnad 200kr + en julklapp värde 50kr.

Alla deltagare tar med sig en julklapp värde 50kr som samlas in i en julklappssäck vid ankomst.

Det finns möjlighet att köpa fika i cafeterian och deltagarrosett om man så önskar.

 

30/12

Pysseldag i stallet 13:00-15:00– Linn

Kom och var med och hjälp oss att bygga/måla käpphästar till ridskolan! Kanske vill du dekorera en käpphäst som din favorithäst i ridskolan? Eller skapa en glittrande enhörning? Det finns lite annat pyssel och fika på plats.
Kostnad: 50kr

 

2/1

Kör häst och vagn 11:00-12:30 - Sofia FULLT

Lär dig grunderna i att köra häst och vagn. Prova på att köra, styra mellan koner och att trava med vagnen. Evelina älskar att köra och ställer gärna upp som läromästare!
Kostnad: 100kr

Prova på ridning 11-12 – Julia FULLT

Vi ses i stallet kl 11.00 där  du får hjälp av en ledare att göra i ordning hästen inför ridning och får veta mer om föreningen. Därefter får ni rida lektion 30 min. På lektionen får du prova på styra, stanna och gå framåt med ponnyn i skritt och du får möjlighet att prova på trav. Vi har bara små ponnyer och därför är vår viktgräns 60 kg. Vänligen ange längd och vikt i din anmälan så att vi kan matcha med rätt ponny. Efter ridningen finns det möjlighet att testa åka häst och vagn eller ta en fika.
Åler: 5 år och uppåt 
Kostnad: 200kr
OBS SEPERAT ANMÄLAN


Gymkhana kupp 13-15 Julia
Anmäl ett lag om fyra personer eller dig själv så placerar vi dig i ett lag. Ni tävlar i olika gymkhana grenar på tid. Laget med bäst tid i flest grenar vinner. Många skratt utlovas!

Kostnad: 100kr

3/1

Löshoppning 16-18 - Linn

Kom och se på när några av hästarna i stallet blir löshoppade. Vi börjar med en kortare teoretisk genomgång av löshoppning och eleverna får sedan se på när 2 olika hästar löshoppas. De som vill får sedan prova vara den som löshoppar, eller testa vara häst med en käpphäst, och får en genomgång i hur man praktiskt utför löshoppning. De får sedan återvända till läktaren och kan fortsätta se på när fler (riktiga) hästar löshoppas.
Aktiviteten är gratis och det finns fika att köpa om man så önskar.

4/1

Uteritt 1: 10-11:15 - Julia FULLT
Denna uteritten riktar sig till elever som kan skritta och trava, med eller utan ledare. Vi gör gemensamt iordning hästarna och rider sedan ut i 45min.
Kostnad: 200kr

Uteritt 2: 11:20-12:35 - Julia FULLT

Denna uteritt riktar sig till elever som behärskar hästen i alla gångarter. Vi rider ut i 45min och gör sedan iordning hästarna efteråt.
Kostnad: 200kr

Privatlektioner: 14:00-16:00 - Julia FULLT

Boka en privatlektion eller en lektion tillsammans med en kompis! Ni väljer själva vad ni vill fokusera på, skrittar fram självständigt i 10min och rider sedan en lektion i 30min.
Kostnad: 2 och 2 300kr/elev
Kostnad: privatlektion 400kr/elev

 

Anmälan till samtliga aktiviteter sker via mail till ridskola@torns.org. Anmälan till avgiftsbelagda aktiviteter är bindande. Anmäl senast den 12/12. Vid förhinder meddela så snart som möjligt så vi kan meddela eventuella reserver.

 

 
Platinasponsor
Guldsponsorer