SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Temagrupp fredagar 19:45-20:30

Temagrupp fredagar 19:45-20:30 

 

Under hösten erbjuder vi olika tema-grupper på fredagar mellan 19:45-20:30. I beskrivningen av vardera tema anges det om eleven måste rida på en viss nivå för att kunna anmäla sig till temat, har man frågor om en grupp är lämplig för en viss elev är det bara att höra av sig till Julia på ridskola@torns.org. Det anges totalpriset för temat. Slutligen finns det en länk till vardera anmälan. Notera att samtliga teman har separata anmälan och att man anmäler sig till samtliga lektioner på ett tema. 

 

Anmälan stänger när gruppen är full. Platser delas ut baserat på nivå, matchning mellan häst och ryttare, samt i vilken ordning eleverna anmälde sig. 

 

Översikt:

V.35 Terräng 

V.36 Terräng 

V.37 Mulles Caprilli

V.38 Mulles Caprilli

V.39 Hoppning

V.40 Hoppning

V.41 Intro Galopp

V.42 Intro Galopp 

V.43 Gymkhana kupp

V.44 HÖSTLOV 

V.45 Dressyr utv. 

V.46 Dressyr utv. 

V.47 Dressyr utv. 

V.48 Banhoppning

V.49 Banhoppning Terräng 

Vecka 35 och 36 erbjuder vi elever som ska ta RM2 denna termin och elever som rider i en grupp på högre nivå, att delta på träningar på terrängbanan. Vi går igenom hur terräng går till som tävlingsgren, diskuterar sits över/igenom olika hinder och hoppar såklart flera olika hinder på vår terrängbana. Hinder och svårighetsgrad anpassas efter ekipage, alla i gruppen kommer inte nödvändigtvis hoppa samma hinder. 

Pris: 480kr per elev
Anmälan: STÄNGD 

 

Mulle Caprilli  

Vecka 37 och 38 erbjuder vi elever möjligheten att träna på och rida Mulles Caprilli program. Detta är ett program framtaget av tidningen min häst som kan ridas i alla gångarter. Det finns hinder med i programmet, ryttarens sits och vägval mm bedöms. Ni kan se programmet här: https://minhast.se/wp-content/uploads/Mulles-caprilliprogram.pdf

Första gången tränar vi på delar av och på hela programmet, andra gånger värmer vi upp gemensamt och deltagarna får sedan rida programmet. Man får deltagarbevis och en Mulle rosett.

Detta kan ridas på alla nivåer, så alla elever är välkomna att anmäla sig 
Pris: 480kr/elev 
Anmälan:  STÄNGD

 

Hoppning

Vecka 39 och 40 håller vi extra hoppträningar för elever som vill finslipa sin hoppteknik. För att delta ska eleven kunna galoppera över hinder. Höjd och svårighet i övrigt anpassas efter ekipaget och alla elever rider inte nödvändigtvis samma övning under passen.
Elever som deltar i Ryttarcupen för Torns RF har förtur till detta tema.
För att alla ska kunna hoppa ordentligt är detta tema begränsat till fem deltagare. 

Pris: 480kr per elev 

Anmälan:  STÄNGD

 

Intro Galopp 

Vecka 41 och 42 erbjuder vi elever som vill jobba lite extra på sina galoppfattningar, hålla igång galoppen, sitsen i galopp, ja helt enkelt alla grunder i galopp möjligheten att göra det. Möjlighet finns att öva på att fatta galopp från skritt, testa galoppera ridvägar i galopp mm om ekipaget bedöms redo. Svårigheten anpassas helt enkelt efter ekipaget.
Pris: 480kr per elev
Anmälan: STÄNGD 

 

Gymkhana kupp

Vecka 43 kan eleverna anmäla sig till en gymkhana kupp - öppen för alla nivåer men en stor fördel om eleven vågar trava barbacka. 

Eleverna delas in i lag och får rida olika gymkhana moment - vinnande lag koras.

Pris: 240kr per elev
Anmälan: https://sportadmin.se/form/form.asp?ID={F799EC17-C797-4976-8FFF-D252EDDEBA35}

 

Dressyr utveckling 

Under vecka 45,46 och 47 får elever som vill chansen att trimma sina färdigheter i dressyr. Nivå läggs efter intresse, men eleverna ska rida i en grupp som minst tagit RM2. Vi kommer jobba med kontakten med hästen, precision och kommunikation samt öva på olika dressyrrörelser under lektionerna. Önskemål är välkomna.
Pris: 720kr per elev
Anmälan: 

https://sportadmin.se/form/form.asp?ID={FE842CFA-6593-4864-9752-FFA36BECB48B}

 

Banhoppning

Vecka 48 och 49 kan de som vill vara med och träna på att hoppa banhoppning. Eleverna ska våga galoppera på hinder och anses vara redo att delta i gruppen. Höjd och svårighet anpassas efter ekipage, men fokus ligger på bra teknik och fina vägar. 

För att alla ska hinna hoppa ordentligt är detta tema begränsat till 5 deltagare. 

Pris: 480kr per elev
Anmälan: STÄNGD

 

 
Platinasponsor
Guldsponsorer