SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Påsklovsaktiviteter

Till påsklovet erbjuder vi möjligheten att ta privatlektioner och att delta på påskhoppet!
Anmälan till privatlektioner via mail till Julia på ridskola@torns.org
På lektionen kan man rida dressyr eller markarbete, ej hoppa. Ange i anmälan om ni har speciella önskemål :)

pris: 400kr privatlektion, 300kr per ryttare om man rider två och två 

Anmälan till påskhoppet via länken nedan 

 

Måndag

Privatlektioner 13-17 för Julia Wärnerup

Privatlektioner 18-20 för Julia Wärnerup 

 

Onsdag

Påskhoppet 12:30-15:30 

Hopptävling med stilbedömning, anmäl via länken:
https://sportadmin.se/form/form.asp?ID={95CE7CF6-498C-412E-BB63-F0CF56735A14}

 

Privatlektioner 16-18 för Julia Wärnerup

 

Anmälan stänger måndag vecka 12

Temagrupp fredagar 19:45-20:30

Temagrupp fredagar 19:45-20:30 

 

Under våren erbjuder vi olika tema-grupper på fredagar mellan 19:45-20:30. I beskrivningen av vardera tema anges det om eleven måste rida på en viss nivå för att kunna anmäla sig till temat, har man frågor om en grupp är lämplig för en viss elev är det bara att höra av sig till Julia på ridskola@torns.org. Det anges totalpriset för temat. Slutligen finns det en länk till vardera anmälan. Notera att samtliga teman har separata anmälan och att man anmäler sig till samtliga lektioner på ett tema. 

 

Anmälan stänger när gruppen är full. Platser delas ut baserat på nivå, matchning mellan häst och ryttare, samt i vilken ordning eleverna anmälde sig. 

 

Översikt:

V.4 Working Equitation (WE)
V. 5 Working Equitation (WE)

V. 6 Markarbete - inställt

V. 7 Markarbete - inställt

V. 9 Galopp - introduktion 

V. 10 Galopp - introduktion

V. 11 Hoppning 

V. 12 Hoppning 

V. 14 Galopp - fortsättning 

V. 15 Galopp - fortsättning 

V. 16 Träning inför ridskolecupen - hoppning

V. 17 Träning inför ridskolecupen - hoppning

V. 18 Träning inför ridskolecupen - dressyr

V. 19 Träning inför ridskolecupen - dressyr

V. 20 Terräng

V. 21 Terräng 

V. 22 Uteritt

 

Working Equitation (WE)

Vecka 4 och 5 ger vi elever möjligheten att prova på WE. "Förtroende och samspel mellan ryttare och häst, noggranna vägar, precision och samtidigt lite fart och fläkt. WE innehåller allt och är den kompletta ridsportgrenen!" - SvRF

Nivån anpassas efter ekipagen, vi kommer öva på att göra halter, flytta koner, fånga spön i farten när man rider förbi, testa på att rida med en handsfattning, samt lite olika enklare WE hinder. 

Pris: 500kr

Anmälan: https://sportadmin.se/form/form.asp?ID={E4FE0D46-EF9B-4FBF-93C4-36762A6CD139}

 

Markarbete 

Vecka 6 och 7 erbjuder vi elever möjligheten att testa på varierade markarbetesövningar. De får testa olika vägar, anpassningar av ridning mot bommar/serier, caprilli bommar, och jobba med sin sits och teknik. Svårighet anpassas efter ekipage, men eleven ska kunna trava över bommar självständigt.

Pris: 500kr per elev

 

Galopp - introduktion

Vecka 9 och 10 erbjuder vi elever som vill jobba lite extra på sina galoppfattningar, hålla igång galoppen, sitsen i galopp, ja helt enkelt alla grunder i galopp möjligheten att göra det. Möjlighet finns att öva på att fatta galopp från skritt, testa galoppera ridvägar i galopp mm om ekipaget bedöms redo. Svårigheten anpassas helt enkelt efter ekipaget, men detta temat vänder sig till ryttare som börjat jobba i galopp på lektioner. (För mer erfarna ryttare - se temat galopp - fortsättning)
Pris: 500kr per elev
Anmälan:

 

Hoppning

Vecka 11 och 12 håller vi extra hoppträningar för elever som vill finslipa sin hoppteknik. För att delta ska eleven kunna galoppera över hinder. Höjd och svårighet i övrigt anpassas efter ekipaget och alla elever rider inte nödvändigtvis samma övning under passen.
För att alla ska kunna hoppa ordentligt är detta tema begränsat till fem deltagare. 

Pris: 700kr

Anmälan:  

 

Galopp - fortsättning

Vecka 14 och 15 erbjuder vi elever som vill jobba mer i galopp men som redan fattar galopp självständigt, rider enklare vägar i galopp, mm chansen till detta. Exakt nivå anpassas efter ekipage, men vi kommer finslipa på fattningar från både skritt och trav, jobba på att fatta rätt galopp utan väggen som stöd, träna på att anpassa tempo och steglängd i galopp, och om ekipagen är redo börja öva på hur man får hästen att jobba korrekt i galopp. 

Pris: 500kr

Anmälan:

 

Träning inför ridskolecupen - mer info kommer 

 

Terräng 

Vecka 20 och 21 erbjuder vi elever som ska ta RM2 denna termin och elever som rider i en grupp på högre nivå, att delta på träningar på terrängbanan. Vi går igenom hur terräng går till som tävlingsgren, diskuterar sits över/igenom olika hinder och hoppar såklart flera olika hinder på vår terrängbana. Hinder och svårighetsgrad anpassas efter ekipage, alla i gruppen kommer inte nödvändigtvis hoppa samma hinder. 

Pris: 500kr per elev
Anmälan: Stängd

 

 

 

 

 

 
Platinasponsor
Guldsponsorer