SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Hoppträning VT 2021

Anmälningsdags för hoppträning vårterminen 2021!

Vill du träna hoppning på Torns i vår? Sista anmälningsdag 10 december. 

Vårterminen startar torsdagen den 14 januari och pågår till och med torsdagen den 10 juni med uppehåll vecka 8 och vecka 13.


Anmäl dig här: ANMÄLNINGSFORMULÄR 

 

De tränare som håller i träningarna våren 2021 är Chanette Bellander (jämna veckor) och Caroline Bore (ojämna veckor) samt Hanna Gunnarsson (tidig grupp varannan vecka). De som har tränat under höstterminen har företräde till sina tidigare grupper men det finns utrymme för ytterligare några ekipage.


Terminen består av 10 hopptillfällen (2500:-). För dig som inte står på anläggningen eller har anläggningskort tillkommer 50:- per gång i träningsavgift. Medlemskap i föreningen är obligatoriskt.
Vi turas om att bygga/riva bana och bokar pass i ett google drive-dokument.

Vid funderingar, kontakta uk@torns.org
Hanna Gunnarsson


Om Hanna Gunnarsson
Hanna har sysslat med hästar nästan hela livet och varav den största delen hållit till på Torns. Hon tävlar på 120-nivå och är en driven tjej som brinner för att utveckla både sin egen och sina elevers ridning. Hanna vill alltid att både ryttare och häst ska känna sig glada och positiva för att kunna göra ett så bra ridpass som möjligt, var gång man sitter i sadeln.

Caroline BoreCaroline är ridlärare utbildad på Hippologprogrammet. Hon har arbetat hos hoppryttare som Jessica Kürten i Tyskland, Henrik Lannér, Otto Becker i Tyskland,  Alexandra Thornton i Holland och för dressyrstall som Hof Giesselmann i Tyskland.  Hon är också egenföretagare och har en tävlingskarriär i både hoppning (140) och dressyr (Intermediere). Caroline brinner för god hästhållning och utbildning och ser fram emot att träffa nya hästar och elever att utvecklas tillsammans med!

För mer information, se https://www.cbhastochryttarutveckling.se/ eller FB-sidan CB Häst och Ryttarutveckling.    

Chanette BellanderOm Chanette Bellander
Chanette Bellander har ridit upp t.o.m. 1.30-1.35 i hoppning samt lite dressyr. Utbildad C-tränare sedan 12 år och har varit tränare i 15 år. Har coachat många ryttare upp t.o.m. 1.50 samt till EM, bland annat döttrarna Eleonor och Amanda Bellander. Chanette Bellander har varit lagledare för många lag från div II – elit och gillar att coacha på alla nivåer. Hon arbetar till vardags som mellanstadielärare och har arbetat med barn i hela sitt liv. Chanette Bellander bor på en hästgård utanför Helsingborg tillsammans med sin familj, som föder upp hästar samt har tävlingshästar på olika nivåer.


 
Platinasponsor
Guldsponsorer