SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Påskträning  för Aminda

Vi är så otroligt glada att välkomna hopp och terrängtränare Aminda Ingulfson till Torns på påsklovet! 

 

Många av er känner säkert till Aminda som en av Sveriges toppryttare i Fälttävlan men hon är även C-tränare i samtliga fälttävlansgrenar, dressyr, hoppning och terräng. Aminda är utbildad beridare på Flyinge med inriktning fälttävlan och var sedan kvar som stipendiat på Flyinge efter examen. Hon har sedan många år tillbaka egen verksamhet genom Aminda Eventing där hon utbildar både hästar och ryttare. Hon har haft stora framgångar på tävlingsbanan under de senaste åren med bl a Silver, SM fälttävlan 2019, Guld i lag, NM fälttävlan 2019, Silver, NM fälttävlan 2019, Hunting i Falsterbo 2019 mm. Hon är även med som en av talangerna i Svenska Ridsportförbundets utvecklingsprogram på nivå 4, ATG Hopp & Talang. 

Aminda har elever inom samtliga grenar, allt från nybörjare till medelsvår nivå.

 

Anmäl dig till hoppträning den 3:e april ,från Kl 17

Grupper efter nivå, 4  ekipage/ grupp

Pris : 400kr

60 min träning

 

Terrängträning to 6/4 : Revinge 650kr/ ekipage 

Grupper om 4

 

Vid stort intresse kan fler tillfällen arrangeras. Först till kvarn!

 

Välkomna! 

UK

 

Anmäl dig här!

 

 

Medlemskap och ridhuskort krävs för att delta på denna aktiviteten.
Om ridhuskort saknas finns det möjlighet att lösa ut ett endagskort på 100 kr.

 

Efter att du har fått en bekräftad plats är anmälan bindande.

För att kursen ska bli av kommer det krävas minst 8 deltagare.

 

Hej Hopp, VT 2023

 

Anmälningsdags för hoppträning våren 2023!

Vill du träna hoppning på Torns till våren? Sista anmälningsdag är 19 december. 

 

De tränare som håller i träningarna våren 2023 är Chanette Bellander (jämna veckor) och Caroline Bohre (ojämna veckor).

 

Vårterminen startar torsdagen den 12 januari (vecka 2) för Chanette och 19 Januari (vecka 3) för Caroline och pågår till och med torsdagen den 25 Maj respektive 1 Juni.

Under sportlovet vecka 8 och påsklovet vecka 14 kommer det inte vara någon träning för Chanette men under Kristikristi himmelsfärd hålls träning som vanligt. 

Carolines träningar kommer ha ett uppehåll vecka 13. 

 

Vänligen observera:

  • Totalt består terminen av 9 tillfälle för respektive tränare. 
  • Kursavgiften på 2 550 kr faktureras och betalas i början av terminen. 
  • Medlemskap är obligatoriskt för att delta på Torns hoppträningar. 
  • Ridhuskort krävs för deltagande. Om tränande inte har ridhuskort tillkommer en anläggningsavgift på 100 kr per tillfälle, som faktureras tillsammans med kursavgiften. 
  • Sista anmälningsdag är 19 december. Anmälan kan återkallas helt fram till 22 december, därefter är anmälan bindande! Ingen återbetalning kommer att ske om ett anmält ekipage inte kan delta, utan en ersättare till platsen får eftersökas, Vänligen observera att ersättaren måste uppfylla ovanstående kriterier avseende medlemskap och ridhuskort.
  • De ekipage som inte står i ponnystallet och som gick miste om ett tillfälle föregående termin pga misstänkt smitta på anläggningen kommer att få 250 kr rabatt på avgiften för denna termin. 
  • De som hoppat under hösten 2022 har förtur annars gäller först till kvarn. 

 

Varmt välkomna att anmäla!

 

Anmäl dig här: https://forms.gle/y8XJzSrZaHB2RxgPA

 

Vi turas om att bygga/riva bana och bokar pass i ett google drive-dokument.

 

Vid funderingar, kontakta uk@torns.org

 

Caroline Bore

Caroline är ridlärare utbildad på Hippologprogrammet. Hon har arbetat hos hoppryttare som Jessica Kürten i Tyskland, Henrik Lannér, Otto Becker i Tyskland,  Alexandra Thornton i Holland och för dressyrstall som Hof Giesselmann i Tyskland.  Hon är också egenföretagare och har en tävlingskarriär i både hoppning (140) och dressyr (Intermediere). Caroline brinner för god hästhållning och utbildning och ser fram emot att träffa nya hästar och elever att utvecklas tillsammans med!

För mer information, se https://www.cbhastochryttarutveckling.se/ eller FB-sidan CB Häst och Ryttarutveckling.    

Chanette Bellander

Om Chanette Bellander
Chanette Bellander har ridit upp t.o.m. 1.30-1.35 i hoppning samt lite dressyr. Utbildad C-tränare sedan 12 år och har varit tränare i 15 år. Har coachat många ryttare upp t.o.m. 1.50 samt till EM, bland annat döttrarna Eleonor och Amanda Bellander. Chanette Bellander har varit lagledare för många lag från div II – elit och gillar att coacha på alla nivåer. Hon arbetar till vardags som mellanstadielärare och har arbetat med barn i hela sitt liv. Chanette Bellander bor på en hästgård utanför Helsingborg tillsammans med sin familj, som föder upp hästar samt har tävlingshästar på olika nivåer.

 
 
 
Platinasponsor
Guldsponsorer