SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Ponnystallet

I Ponnystallet finns 31 boxar varav 25 stycken är för de ponnyer som deltar i ridskolan. Då man väljer Torns Ryttarförening som uppstallning, kommer din ponny att gå i ridskolan 2 eller 3 dagar i veckan. Systemet gör att man kan ha ponny utan att det behöver kosta särskilt mycket, det finns tillgång till kunnig hjälp i stallet och man får som hästägare stalledigt några dagar i veckan.

Ridskolebox

Hyresgästen upplåter sin ponny till ridskolan 2 eller 3 dagar per vecka. För detta får hyresgästen varje månad ett ridskolebidrag som reducerar stallhyran väsentligt. I boxhyran ingår foder och halm. Man har fri tillgång till Torns anläggning med flera ridhus, utebana, galoppspår, terränghinder med mera. Under de dagar som ponnyn går i ridskola sköts mockning, fodring och ut- och insläpp av personalen.

Hästägarna och fodervärdarna hjälps åt att ta hand om fodring på kvällar och helger, liksom ut- och insläpp på helger.

 

Ridskolefria boxar

Enstaka boxplatser finns till ett högre pris för ponnyer/hästar som inte går i ridskolan. En förutsättning för dessa är att ridskolan har ponnyer så det räcker. Till dessa ridskolefria boxar finns ett internt kösystem. Det är inte möjligt att börja med en stallplats utan ridskola, alla kontrakt börjar med att först delta i ridskolan.

 

Vill du ansöka om stallplats?
Hör av dig till verksamhetschef Marie - torns@torns.org

 

Information kring fördelning av stallplatser i ponnystallet: Tilldelning av stallplats Ponnystallet.pdf »

Information kring regler / säkerhet i ponnystallet: Säkerhet i ponnystallet

 
 
 
 
Platinasponsor
Guldsponsorer